Седмица след ужасяващата трагедия в Индонезия, където заради цунами умряха

...
Седмица след ужасяващата трагедия в Индонезия, където заради цунами умряха
Коментари Харесай

Цунами уби любимата ми и не зная как ще живея без нея! Известен музикант се срина над ковчега на жена си

Седмица след ужасяващата трагедия в Индонезия, където заради цунами умряха десетки, а продължават да излизат на бял свят истории на хора, загубили близките си. Сред тях е и 35-годишният солист на популярната в страната група Seventeen Рифиана Фаджарси.



Самият той успява да се спаси по време на цунамито, но загиват хора от групата, както и неговата любима - 25-годишната му съпруга Дилан Сахара. В началото момичето било обявено за изчезнало, но впоследствие тялото й било разпознато.



След като научи трагичната вест, музикантът изплака мъката си в социалните мрежи и публикува видео, където гали ковчега на любимата си.
Той сподели и снимка на съпругата си, техни съвместни фотографии и я поздрави за рождения й ден - красивата, млада жена загива само няколко дни преди да стане на 26.



" Как ше мога да живея без теб, Дилан Сахара, не мога да си представя, че ще намеря друга ", признава музикантът.
Всичките 2, 2 млн. фена изразяват подкрепата си. Те изказват съболезнования и му предават топли думи.

Дилан Сахара е дъщеря на известен индонезийски политик. Тя издигна своята кандидатура за участие в парламентарните избори през следващата година. В деня, в който цунами удря Индонезия, тя гледа изпълнението на съпруга си, когато приливна вълна буквално помита хората на концертната площадка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР