Имунизациите са организирани така, че да се обхванат всички желаещи

...
Имунизациите са организирани така, че да се обхванат всички желаещи
Коментари Харесай

Плавно повишение на броя медици в София, които искат да се ваксинират

Имунизациите са организирани така, че да се обхванат всички желаещи медицински специалисти на територията на София. Това заяви в сутрешния блок на БНТ доц. Лили Маринова, завеждащ отдел " Имунопрофилактика и контрол на инфекциите " към РЗИ-София.

3 фугона с по 2 кабинета в тях са готови да приемат желаещите да се ваксинират. Една ваксинация ще отнема около 20 минути, допълни доц. Маринова.

Към момента около 34% от медицинските специалисти в столицата имат желание да се ваксинират.

Имунизацията може да бъде вписана в личната здравна книжка, амбулаторна карта или да се издаде талон. Ще има възможност да се генерира и документ за извършена имунизация.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16814  Д-р Александър Симидчиев: Около празниците да бъдем рационални Д-р Александър Симидчиев: Около празниците да бъдем рационални  В Съединени американски щати позволиха тест за COVID-19, който да се употребява вкъщи и без рецепта В Съединени американски щати позволиха тест за COVID-19, който да се употребява вкъщи и без рецепта  Лекар: България сега е в дълготраен спад на заболеваемостта от COVID-19 Лекар: България сега е в дълготраен спад на заболеваемостта от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР