Властите в Шанхай откриха за пръв път от 2 март

...
Властите в Шанхай откриха за пръв път от 2 март
Коментари Харесай

В Шанхай е открит за пръв път от 2 март местен случай на COVID-19

Властите в Шанхай откриха за пръв път от 2 март местен случай на заразяване с новия коронавирус, съобщи градският комитет по хигиената и здравеопазването, предаде БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8122
Инфектираният е мъж, пристигнал в търсене на работа от провинция Хубей, огнището на Ковид-19 в Китай. На следващия ден - 14 май, той доброволно се е подложил на тест, който е дал положителен резултат. В момента пациентът е на лечение в една от градските болници, а 20 души, контактували с него - под карантина.

Към вчерашна дата болните от COVID-19 в Шанхай са били общо 666 души, 326 от които са донесли заразата от чужбина. Жертвите на коронавируса в града досега са 7. Местните власти полагат усилия да предотвратят внос на коронавируса отвън. Всички пристигащи от чужбина са задължени да стоят две седмици под карантина и да им бъде направен пи си ар тест за откриване на болестопричинителя.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8122  342 са инфектирани с ковид в Германия 342 са инфектирани с ковид в Германия  Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19?

Може ли организмът ни самичък да пребори COVID-19?  Психолог: Брифингите на Щаба бяха като на траурна организация и това уплаши хората

Психолог: Брифингите на Щаба бяха като на траурна организация и това уплаши хората
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР