Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Стана ясно докога ще продължи карантината на Борис Джонсън

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще спази указанията на здравните власти в Обединеното кралство и ще остане в доброволна изолация, докато високата му температура не спадне, заяви днес говорителят му, цитиран от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4006
" Той продължава да има леки симптоми, в частност температура. Указанията в такъв случай са ясни: ако имаш висока температура, трябва да продължиш да се самоизолираш, докато тя не се върне на нормалните си стойности ", каза говорителят пред репортери.

Борис Джонсън: Чакат ни тежки дни

" Указанията са наистина недвусмислени по този въпрос. В тях е посочено, че трябва да си останеш у дома седем дни, но ако високата температура се запази, трябва да си останеш у дома за по-дълго. Министър-председателят следва тази препоръка изключително стриктно ", добави той.

Преди това Джонсън, който миналата седмица даде положителна проба за корона вирус, заяви, че все още е под карантина, по-дълго от препоръчителните според указанията на британските здравни власти седем дни, отбелязва Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4006  58-годишен мъж избяга от карантината си в Лом 58-годишен мъж избяга от карантината си в Лом  Раздадоха храна и дезинфектанти на възрастни хора по селата Раздадоха храна и дезинфектанти на възрастни хора по селата  Русия изпраща 11 самолета филантропична помощ и 87 медици в Сърбия Русия изпраща 11 самолета филантропична помощ и 87 медици в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР