1. 12 години робство“ – 2013 година За да успее

...
1. 12 години робство“ – 2013 година За да успее
Коментари Харесай

Няколко интересни кино факта

1. „ 12 години иго “ – 2013 година

За да успее по-добре да влезе в ролята на пияч, Майкъл Фасбендър постоянно мажел мустаците си с алкохол, с цел да може сътрудниците му артисти да реагират естествено на миризмата – както биха реагирали в случай че усетят миризмата на пийнал мъж против тях.

2. „ Земята на зомбитата “ – 2009 година

По време на снимането на кино лентата Уди Харелсън е задържан за владеене на марихуана, което забавя фотосите с един ден.

3. „ Ще се лее кръв “ – 2007 година

Всяка сряда вечер, до момента в който редактирали фрагментите от кино лентата, режисьорът Пол Томас Андерсън и сътрудниците му вечеряли с пържола и чиста водка, с цел да поддържат духа на героя Даниел Плейнвю (изигран от Даниел Дей-Люис).

4. „ Седем “ – 1995 година

По време на сцената, в която Милс гони Джон Доу в дъжда, Брад Пит пада и наранява ръката си. Малко по-късно медицинският екип взема решение, че Пит има потребност от интервенция.

5. „ Реквием за една фантазия “ – 2000 година

По време на прочувствения монолог на Елън Бърстин, операторът без да желае отклонява камерата от актрисата. Причината е, че монологът на Елън го разплакват и не можел да вижда добре поради сълзите. Въпреки казуса, сцената е включена във кино лентата както е снимана в оригинал.

6. „ Криминале “ – 1994 година

Червеният шевролет на Винсънт Вега принадлежал на Тарантино – режисьора на кино лентата, само че е откраднат по време на продукцията на кино лентата.

7. „ Кингпин “ – 1996 година

Бил Мъри в действителност съумява да направи 3 следващи страйка. Реакцията на тълпата е същинска и в действителност е за самия артист.

8. „ Бандите на Ню Йорк “ – 2002 година

Даниел Дей-Люис не можел да понася мазната си коса, до момента в който пресъздавал Бил в „ Бандите на Ню Йорк “, по тази причина незабавно след снимането на кино лентата подстригал косата си.

9. „ Форест Гъмп “ – 1994 година

След като микрофонът бива отстранен по време на речта му, Форест споделя: „ Понякога, когато хората отидат във Виетнам, те се връщат при майките си без крайници. Понякога въобще не се прибират. Това е доста неприятно. “

10. „ Боен клуб “ – 1999 година

Когато един от членовете на Боен клуб пръска свещеника с вода, се вижда лекото клатене на камерата. Това е по този начин, тъй като операторът не можел да спре да се смее, до момента в който заснемал сцената.

11. „ Извънземното “ – 1982 година

В някои подиуми извънземното е ръководено от 10-годишно момче, което било родено без крайници, само че умеело да се движи на ръце съвършено.

12. „ Армагедон “ – 1998 година

По време на фотосите Бен Афлек попитал режисьора Майкъл Бей: „ Няма ли да е по-лесно да научим астронавти да употребяват пробивни машини, вместо да учим сондьорите по какъв начин да бъдат астронавти? “ Бей споделя на Афлек да мълчи.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР