С голям футболен турнир, в който се включиха отбори от

...
С голям футболен турнир, в който се включиха отбори от
Коментари Харесай

ДПС откри предизборната си кампания във Ветово

С огромен футболен шампионат, в който се включиха тимове от цялата област, Движение за права и свободи откри предизборната си акция в бастиона на Движението в Русенска област град Ветово. Сред формалните посетители на събитието бяха зам.-председателят на партията Джейхан Ибрямов, съпредседателят на МДПС Танзер Юсеин, както и претендентът за евродепутат Танер Кабилов.

Символичният старт на шампионата бе даден от лидера на русенската листа и член на Централното опертивно бюро Ализан Яхова. Тя показа листата на Движението за права и свободи в Русе, като посочи, че в нея са съчетани опита, експертизата и младоста, като не пропусна да означи, че това може би, е единствената листа, където има полово тъждество - 50:50 мъже и дами. “Целта на тази избора е да надградим резултатите от последните 6 избора, които се случиха от 2021 година насам. По този метод да допринесем за едно доста мощно показване на Движение за права и свободи в народен мащаб. Партията ни е насочила политиката си към хората и дружно с вас да осъществяваме най-важните политики за България и Европейски Съюз. Видно е, че това не може да стане без присъединяване на Движението за права и свободи в едно устойчиво ръководство след изборите. Добрите неща в България се случват точно, когато Движение за права и свободи е в ръководството. Затова обаче ни е нужна една съвременна и единна Европа, по тази причина би трябвало да подкрепим и нашата листа за Европейския парламент. Сигурна съм, че на 9 юни ще създадем мъдрия избор с номер 28 ”, съобщи Ализан Яхова.

Заместник-председателят на Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов изрази своята признателност към кмета на Ветово доктор Мехмед Мехмед освен за положителната организация на събитието през днешния ден, само че и за работата на общинската конструкция, която е образец за това какво може да реализира Движение за права и свободи, когато ръководи.

“Кампанията няма да е лесна, в това сме сигурни. Но, защото виждам сериозен екип, който е построен, екип който съчетава младостта, силата и опита, който с годините дружно сме построили. Движение за права и свободи Русе би трябвало да постави оптимални старания, с цел да изкара по-добри резултати от изборите предходната година. Три неща са извънредно значими. Първо - да върнем нормалността в българската политика. Това значи да има разговор сред политическите партии и сред партиите и хората. Второто е да се образува устойчиво ръководство. Третото е визия за ръководство на страната в интерес на хората. Затова и мотото на акцията ни е “Заедно с хората ”, което демонстрира близостта на партията до хората, които ни дават опция да бъдем техни представители ”, акцентира Джейхан Ибрям.

Събитието продължи с пикник в местността Парково, в град Глоджево

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР