Шефът на Мерцедес - Тото Волф, разкри кога в отбора

...
Шефът на Мерцедес - Тото Волф, разкри кога в отбора
Коментари Харесай

Шефът на Мерцедес обяви кога ще бъде взето решение за заместника на Хамилтън

Шефът на Мерцедес - Тото Волф, разкри по кое време в тима ще създадат избора за съотборник на Джордж Ръсел за сезон 2025 във Формула 1. Както е известно „ сребърните стрели “ ще се разделят с огромната си звезда Люис Хамилтън в края на годината, откакто британецът избра да премине във Ферари. Това изненадващо решение на седемкратния първенец сътвори съществени проблеми на Волф и компания, които при започване на година не смятаха, че ще би трябвало да си търсят нов водач, откакто и Хамилтън, и Ръсел подписаха контракти до края на сезон 2025 предишното лято.

Добрата вест е, че претенденти за мястото на Хамилтън не липсват. Най-спряганите имена са тези на Карлос Сайнц, чиято позиция във Ферари ще бъде заета от Хамилтън и младият италианец Андреа Кими Антонели, който сега кара във Формула 2 и прави проби със остарял автомобил на Мерцедес, в които се показва доста мощно. Това породи клюки в Маями, че 17-годишният италианец ще смени Логан Сарджънт в Уилямс още за Гран При на Емилия-Романя идната седмица, преди да премине в Мерцедес следващата година.

Според Волф, обаче тези информации не помгат услуга на Антонели, който съгласно него би трябвало да се концентрира върху присъединяване си във Формула 2. Ръководителят на Мерцедес изясни, че в тима ще вземат решението за наследника на Хамилтън след седмици или даже месеци.

„ Толкова доста истории бяха основани, които не му вършат услуга, тъй като той би трябвало да се концентрира върху Формула 2. Той прави доста проби с нас, с цел да му помогнем с акомодацията и считам, че решението за втория водач ще бъде взето след седмици или даже месеци “, изясни Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР