Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще направи сериозни промени

...
Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще направи сериозни промени
Коментари Харесай

Пиоли вади от състава големите звезди на Милан

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли ще направи съществени промени преди домакинския дуел против Каляри довечера. „ Гадзета дело спорт “ и „ Тутоспорт “ оповестяват, че треньорът на „ росонерите “ ще остави най-малко четири от огромните си звезди на аварийна пейка. Става въпрос за Тео Ернандес, Рафаел Леао, Фикайо Томори и Майк Менян.

И до момента в който вратарят Менян е малтретиран от физически проблем и там решението на Пиоли е по-скоро наложително, то при останалите трима става въпрос за напълно треньорско виждане. Според „ Гадзета дело спорт “ Пиоли е останал отчаян от слабата форма на Томори, Ернандес и Леао в последните седмици и в този момент ще им „ даде урок “.

„ Решението за стартовия състав ще бъде самобитно предизвестие за бъдещето. Леао, в частност, би трябвало да осъзнае, че е на близо 25 и към момента не може да разгърне капацитета си “, написа журналистът от „ Гадзета дело спорт “ Лука Бианкин.

През последните дни се заприказва и за сериозен интерес на Байерн Мюнхен към Тео Ернандес, който също е заинтригуван от предстоящ трансфер в столицата на Бавария. Бъдещето на Леао също по никакъв начин не е ясно, като апетити към него има от страна на ПСЖ.

В последния кръг против Дженоа пък Томори направи дузпа и беше с съществена виновност за изравнителния гол за 3:3, което също е „ преляло чашата “ и англичанинът ще седне на пейката.

До края на сезона в Италия остават 3 кръга, като Милан е на второ място и няма защо да се бори.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР