Шарън Стоун разкри самоличността на филмовия продуцент, който по думите

...
Шарън Стоун разкри самоличността на филмовия продуцент, който по думите
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Трябва да се преструваш, че е фантастично, а то не е фантастично

Шарън Стоун разкри самоличността на филмовия продуцент, който по думите ѝ я карал да спи с колегата ѝ от " Сливър " (1993 г.) Уилям Болдуин, с цел да се подобрят неговото актьорско осъществяване, написа " Гардиън ".

Според Стоун това е бил Робърт Евънс, холивудският могул, който ръководеше продукцията на " Парамаунт " и който умря през 2019 година Той упорствал Шарън Стоун да прави секс с Болдуин, с цел да се получи изчезналата химия на екран сред двамата артисти.

Звездата за първи път описа тази история, само че без имена, в излезлите ѝ през 2021 година записки.

Сега в подкаста на Луи Теру Стоун разгласи, че продуцентът е бил Евънс. Той я обвинил, че е отговорна за неприятната актьорска игра на Уилям Болдуин.

Ето по какъв начин Шарън Стоун разказва обстановката: " Евънс със слънчеви очила снове из офиса си и изяснява по какъв начин той е спал с Ава Гарднър и аз да дремя с Били Болдуин, тъй че да се оправи играта му ". " След това ще се появи химия сред нас на екран и филмът ще бъде избавен. Истинският проблем съм била аз, тъй като съм била толкоз спечена, а не като същинска актриса, която ще спи с Болдуин и нещата ще потръгнат, както си би трябвало ".

" Истинският проблем съм била аз, тъй като съм била изобщо така скована. "

Стоун стана международна известна през 80-те и най-много 90-те години, а най-запомнящият ѝ се филм остава " Първичен инстинкт ", където си партнира с Майкъл Дъглас.

Тя счита, че виновността за проблемите в " Сливър " се дължат на неприятните решения на филмовите шефове при кастинга. " Не трябваше да си лягам с Майкъл Дъглас. Майкъл идваше на работа и знаеше по какъв начин до реализира каквото би трябвало, да произнесе дадена имитация, да репетира, да снима ", сподели тя.

В изявлението Шарън Стоун изрича и догатката, че е получила етикета " сложна " и в никакъв случай не е получила огромна роля след " Казино ", филм на Мартин Скорсезе от 1995 година, когато беше номинирана за " Оскар ". Тогава Франсис Форд Копола напряко ѝ споделил, че ще загуби от Сюзън Сарандън, която направи забележителна роля в " Осъденият на гибел идва ".

Копола ѝ споделил тогава: " Тази зала не чува операта. Те няма да ни оставят да спечелим, тъй като не желаят ние да надделеем над системата ".

Все отново Стоун участвала на церемонията, макар предизвестието на режисьора, че ще си тръгне с празни ръце.

" Трябва да се преструваш, че е фантастично, а то не е фантастично...И по-късно не получих никакви големи роли докрая на живота ми ", прибавя актрисата.

По-късно Стоун се снима в " Жената котка ", " Първичен инстинкт-2 ", а през 1999 година беше номинирана за " Златна малинка " за ролята ѝ в римейка на трилъра на Джон Касавитис " Глория ".

" Забеляза ли ме някой в " Lovelace " (2013 г.)? Беше осъществяване, на което можеш да наточиш ножа си. Забеляза ли го някой? Не. Аз съм невидимата актриса ", прибавя тя.

Шарън Стоун счита, че Холивуд не е желал тя да успее.

" Лесно е да кажеш - " тя е студена " или " не я одобрявам ", или " сложна е ", или " май е болна нещо ", или " прекомерно остаряла е ", или " мъчно е да ѝ се откри роля ", или " не знаем какво да вършим с нея ", сочи актрисата, определяна преди време като секссимвол.

" А в случай че пристигна и направи роля и бъде номинирана вместо Робър де Ниро, ние не желаеме това да се случва... "

Стоун се трансферира към функции в сериали, някои от които и продуцира.

През 2015 година актрисата разкритикува разликата в заплащането по сексуален симптом във филмовата промишленост. Тогава тя разяснява: " След " Първичен инстинкт никой не искаше да ми заплаща. Спомням си, че седяхме в кухнята ми с мениджъра ми, аз плачех и повтарях: Няма да работя, до момента в който не ми заплащат ". Все още получавам доста по-малко, в сравнение с някой мъж. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР