⚡️За последното денонощие се върнаха повече украинци, отколкото напуснаха страната.

...
⚡️За последното денонощие се върнаха повече украинци, отколкото напуснаха страната.
Коментари Харесай

Хроника на една война - 2.4.2022 г.

⚡️За последното денонощие се върнаха повече украинци, в сравнение с напуснаха страната. При Лвов са напуснали 14000, върнали са се 19000. Това заяви началника на Лвовската регионална администрация Максим Козицкий.

⚡️Украинските управляващи разчитат на фонд за възобновяване на страна, в който да се съберат 400 млрд $ - от замразените съветски активи, изясни съветникът на Зеленски по икономическите въпроси Олек Устенко.

⚡️Арести на антивоенни митинги в Москва, Петербург, Екатеринбург

⚡️Протести в окупирания украински Енергодар.

⚡️60 годишна пенсионерка разпъна на балкона си в съветския Новосибирск украинското знаме. Алпинисти се спуснаха от покрива с цел да го смъкват.

⚡️Връщане към нормалността ще помогне освен за възобновяване на стопанската система, само че и за връщането на душевното равновесие и здравето - Алексей Арестович. Съветникът на президента Зеленски прикани украинците в западната част на страната и в централната да се върнат към естествените си отговорности. 

⚡️Хакери удариха " Сухой ". Генералният шеф Юрий Слюсар нарече хакерската офанзива образец за осведомителна война против Русия и съветското самолетостроене.

⚡️Парламентарна комисия по следствието работата на американските биолаборатории на територията на Украйна разгласи, че има признаци за допустима бактериологична измама в едно учебно заведение на територията на ЛНР.

⚡️HR директорът на «Яндекс» Елена Бунина напуща компанията. От началото на войната в Украйна тя се намира в Израел и в този момент написала: " Няма да се връщам, не мога да работя в страна, която води война със своите съседи ". Бунина напуща своята служба, оповестиха от " Яндекс ". 

⚡️Санкциите не работят по този начин както би трябвало, това демонстрира укрепването на рублата, споделя министър председателят на Полша.

⚡️В Киевска област към този момент няма съветски войски, твърди украинската страна. Бомбардировките обаче не престават, 

⚡️Доклад за поредност от детонации в Днепър. По-късно денем - гърмежи край Миргород, Полтава и Шепетовка, Хмелницки.

⚡️ " Европейски Съюз ше признае Украйна като претендент за участие в Европейски Съюз и ще взе участие в следвоенното й възобновяване. Това ви давам обещание от Европейския парламент ", заяви ръководителят на Екологичен потенциал Роберта Мецола.

⚡️Anonymous хакнаха Руската православна черква и дадоха обещание да разгласяват съвсем 60 хиляди файла. Хакерите разгласиха посредством DDoSecrets в Интернет 15 GB данни от благотворителното крило на РПЦ. Anonymous хакнаха и базата на съветския Липецки машинален цех, който създава съставни елементи за зенитни ракетни установки.

⚡️Русия предлага нефт на Индия по $65 за барел при настоящата пазарна цена от $105-115 - Bloomberg.

⚡️Службата на Организация на обединените нации по правата на индивида заяви за загуби в Украйна. - 1276 убити и 1981 ранени измежду цивилното население. 115 убиват овощната градина.

⚡️Съединените щати още веднъж взеха решение да анулират тестването на междуконтиненталната балистична ракета Minuteman III, което преди този момент беше отсрочено заради напрежението с Руската федерация, - Ройтерс.

⚡️„ Верните на Путин към този момент обедняха с 900 милиона евро “: италианският външен министър Луиджи Ди Майо разгласи, че италианските управляващи са почнали процедурата по „ конфискация на имуществото на съветски олигарси “.

⚡️Мариана Вишемирская, бременното момиче, чиято фотография организациите разпространиха директно след бомбардировката на болничното заведение в Мариупол, удостовери пред съветска медия, че родилното поделение е било превърнато в база на украинските бойци. Вишемирская приказва и за обстрела на родилния дом в Instagram.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР