Джеръми Кларксън отново е обявен за най-сексапилният мъж“ на Обединеното

...
Джеръми Кларксън отново е обявен за най-сексапилният мъж“ на Обединеното
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън е обявен за „най-сексапилният мъж“ на Обединеното кралство за втора година, изпреварвайки Килиън Мърфи и Идрис Елба

Джеръми Кларксън още веднъж е разгласен за „ най-сексапилният мъж “ на Обединеното кралство, като в този момент му е дадена купата за втора поредна година след изследване измежду 2000 души.

64-годишният водещ е най-известен с това, че е водил шоута като Top Gear и Grand Tour през годините. Сега той е измежду актьорския състав на документалния сериал „ Фермата на Кларксън “, който се завърна за третия си сезон по-рано този месец.

След завръщането на сериала беше оповестено, че Джеръми е разгласен за „ най-сексапилния мъж “ в страната още веднъж в годишна анкета, извършена от IllicitEncounters, която се разказва като „ водещ уеб страница за фамилни запознанства “. Журналистката беше определена за челна позиция в същата анкета и предходната година.

Резултатите, които бяха споделени тази седмица, както и анкетата от уеб страницата за запознанства, се споделя, че са „ гласувани от 2000 от нейните дами членове “. Добавя се, че интервюираните са помолени да оценят лист от 50 от „ най-известните, културно значими имена “ от минала...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР