Тази година Бургас ще изпрати близо 2200 абитуриенти с мащабно

...
Тази година Бургас ще изпрати близо 2200 абитуриенти с мащабно
Коментари Харесай

Организират парад на зрелостниците в Бургас

Тази година Бургас ще изпрати близо 2200 зрелостници с огромно шествие . Парадът на зрелостните ще стартира на 23 май от 19:00 часа и ще бъде предвождан от представителния Бургаски духов оркестър .

Тържественото шествие на зрелостниците на града е отдадено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета, и на славянската словесност.

С него Община Бургас желае да даде опция на младежите и техните фамилии също да вземат участие в проведените за празника на светите братя празнувания , които те пропущат   поради абитуриентските балове в същия ден .

Зрелостниците ще преминат от ул. „ Александровска “ през ул. „ Богориди “ до Културен център „ Морско казино, където ще вземат участие в обща фотография с кмета на Бургас , която ще запечата тържествения миг.

Изненадите за зрелостниците ще продължат с одобрение към тях, развяно във въздуха от парапланеристи . Веднага по-късно признакът на Бургас – Моста , ще бъде осветлен в тяхна чест , а празнична заря от лодки в морето край него, ще озари небето над Морската градина.

Средната работна заплата у нас доближи 2130 лв.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР