• Нов електрически модел: глобален, достъпен, електрически, Renault K-ZE подкрепя международната експанзия на

...
•	Нов електрически модел: глобален,
достъпен, електрически, Renault K-ZE подкрепя
международната експанзия на
Коментари Харесай

Groupe Renault представя нови, достъпни електрически автомобили и споделя визията си за ново мобилно преживяване

• Нов електрически модел: световен, достъпен, електрически, Renault K-ZE подкрепя международната агресия на Groupe Renault и ще бъде стартиран на китайския пазар
• Електрификация: Хибридни и plug-in хибридни версии на Clio, Mégane и Captur се лансират на европейския пазар
• Нова подвижност: Групата представя Augmented Editorial Experience, с цел да свърже качествено съдържание с новата подвижност

Председателят и изпълнителен директор на Groupe Renault Карлос Гон разгласи новите две стъпки от пътя на продължаващата електрификация на компанията, обвързвана с гамата на Renault, както е заложено в стратегическия проект Drive the Future: Нов, достъпен, градски електрически автомобил през 2019 година, стартиран първо на пазара в Китай, и нови хибридни и plug-in хибридни версии на три от актуалните модели през 2020 година Гон показа и визията на Renault за прекарвания на борда от ново поколение с трогателен предварителен поглед към Augmented Editorial Experience, което ще бъде показано на 2 октомври на Автомобилния салон в Париж.

Нови артикули, нови пазари
Новатор и водач в 100%-вата електрическа мобилност, Groupe Renault показва Renault K-ZE, нов глобален модел от сегмент A. Вдъхновен от SUV моделите, новият електрически автомобил е кадърен да постигне автономност от 250 км по NEDC – най-хубавата в сегмента. Моделът се отличава с изкусителен, състезателен дизайн с изявени линии и атлетична, компактна стойка. Освен атрактивен дизайн, Renault K-ZE предлага и елементарно зареждане, посредством на двойна зареждаща система, съвместима с домашната електрическа мрежа и обществената инфраструктура. Renault K-ZE включва съоръжение, което увеличава максимално удоволствието от шофиране на електрически автомобил, като задни паркинг датчици, камера за обратно виждане и мултимедийна система със свързани навигация и услуги.

Renault K-ZE ще бъде показан първо в Китай, най-големият и най-бързо възходящ пазар на електрически коли. Ще се произвежда локално от e-GT New Energy Automotive Co, съвместно дружество на Dongfeng Motor Group и Nissan, основано за разработка и производство на конкурентни електрически коли за китайския пазар.

Renault удостоверява и проектите си да продължи да електрифицира гамата си в своя цикъл за възобновяване на продуктите през 2020 година, предлагайки хибридна версия за Clio и plug-in хибридна версия за Megane и Captur. Това ще даде опция на клиентите да преминат към електрически коли с моделите, които познават и обичат. e-Tech – иновативна, 100% вътрешно разработена технология на Renault, разрешава на марката да предложи хибридни версии на моделите от сегмент B и C.

Качествено наличие и преоткрити преживявания на борда
На конференцията довечера Карлос Гон разиска и по какъв начин прекарванията на борда се развиват с настъпването на новата мобилност. Докато мобилността продължава да отваря нови благоприятни условия за свързани и самостоятелни коли, потребителите ще търсят по-изтънчени преживявания на борда за по-пълноценно пътуване – в персонален и професионален проект. Демонстрирайки идната стъпка от инвестицията на Renault във френската медийна група Challenges, Гон разкри нова визия за бъдещето на мобилното съдържание – Augmented Editorial Experience (AEX). Това преживяване, съчетаващо полезно съдържание, свързани услуги, медии и мобилност, ще трансформира времето за пътуване в просветително преживяване отвъд шофирането и оттатък самия автомобил.

Augmented Editorial Experience ще участва на щанда на Renault на Автомобилния салон в Париж. В пълноразмерна капсула посредством 4 сюжета в 222-градусова прожекция посетителите ще усетят по какъв начин всекидневието им, прекарвано в автомобила, би могло да бъде друго, благодарение на усъвършенствани преживявания на борда и качествено, адаптиращо се, персонализирано наличие, разработено от Groupe Challenges.

Капсулата AEX е придружена от нов луксозен концептуален модел – електрически, самостоятелен, свързан автомобил, изобразяващ прекарването в автономния автомобил на бъдещето.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР