• Най-новото поколение летни гуми MICHELIN, проектирани да осигуряват високи резултати

...
•	Най-новото поколение летни гуми MICHELIN, проектирани да осигуряват високи резултати
Коментари Харесай

MICHELIN Pilot Sport 5 и MICHELIN Primacy 4+

• Най-новото потомство летни гуми MICHELIN, проектирани да обезпечават високи резултати през целия си експлоатационен живот.
• Гуми The MICHELIN Pilot Sport 5: точност и наслаждение от шофирането за повече благи. ()
• Гуми The MICHELIN Primacy 4+: все по-голяма сигурност от първата до последната миля ()()()

Гумите MICHELIN Pilot Sport5: точност и наслаждение от шофирането за повече благи (1)

Michelin пуска на пазара новата си лятна гума MICHELIN Pilot Sport 5, предопределена за феновете на спортни коли и седани от високия клас.

Проектирани са по този начин, че да оферират неповторима композиция от спортни характерности и дълъг живот:
• тя е най-добре представящата се лятна гума измежду главните си съперници във връзка с продължителността на живота в спортната категория (1)
• тя предлага точност и изключителна реакция в завои с помощта на технологията Динамична реакция която към този момент се е потвърдила в моторните спортове. Хибриден слой от Арамид и Найлон образува пояс към цялата конструкция на гумата, с цел да подсигурява оптимално предаване на ръководството и да усили в допълнение удоволствието от шофирането
• освен това предлага оптимален надзор с помощта на извънредно положителното си сцепление и спирачна успеваемост на суха () и мокра () настилка. Технологията Dual Sport Tread Design дава опция за усъвършенстване на протектора, с повече успеваемост на мокра настилка с помощта на вътрешната част на протектора и на суха настилка с помощта на външните детайли на протектора
• лятната гума е проектирана по този начин, че да усъвършенства визията на колите с помощта на наситено черните кадифени страници. В резултат на това е притежател на „ Награда за актуален добър дизайн “, проведена от Red Dot Award през 2021 година ().

MICHELIN Pilot Sport 4 харесвана от потребителите () и притежател на голям брой награди (), гумата MICHELIN Pilot Sport 5 ще се предлага в Европа в 50 размера от 17 до 21 инча, считано от 1 януари. Тя ще бъде налична в целия свят от 1 март. С нея се слага началото на 5то потомство на гамата Pilot Sport.

Гуми The MICHELIN Primacy 4+: все по-голяма сигурност от първия до последния километър(2)(3)(4)

Michelin пуска на пазара и новия си артикул MICHELIN Primacy 4+ лятна гума, предопределени за седани и SUV, за ежедневни пътешествия и дълги фамилни пътувания.

Отличава се с по-добра спирачна успеваемост върху мокра настилка, /дори/ когато е износена (4), предлага все по-голяма сигурност от първия до последния километър. Дължи това показване на MICHELIN EverGrip технология, която ловко съчетава два пласта каучук, с цел да компенсира загубата на дълбочина на протектора и по този метод да продължи да води по-добре водата при потребление.

Безопасност от (4) първия до последния километър и дълъг живот () характеризират лятната гума MICHELIN Primacy 4+, която е налична от 1 януари. До март тя ще се предлага в 82 размера от 16 до 19 инча, а до края на 2022 година ще доближи 121 размера от 16 до 21 инча.

Тези последни генерации летни гуми на MICHELIN покриват главните потребности през лятото на водачите на спортни коли, както и ежедневните им условия. Благодарение на високата си продуктивност в дълготраен проект, те могат да се употребяват по-дълго време и по този метод способстват за понижаване на въздействието върху околната среда.

*Източник: Michelin
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР