В най-смахнатия финал на Ергенът“ досега цялата страна стигна до

...
В най-смахнатия финал на Ергенът“ досега цялата страна стигна до
Коментари Харесай

Ергенът Алек – правеше се на голям мъж, докато не дойде мама 


В най-смахнатия край на „ Ергенът “ до момента цялата страна стигна до изобретение, което генерации дами от дълго време сме създали – няма по-сериозна конкуренция за сърцето на българския мъж от неговата майка.

Може да сте преодолели 20 фръцли с извънгабаритен хиалурон в устните, да сте стояли философски, до момента в който омазват лицето ви с пайове, да сте търпели обиди защо ли не и отново най-голямото състезание ще е с топлия скут на мама.

Ето – майката на ергена Алек – Ксения Младенова, влезе на финала и за 10 минути разпердушини тримесечно сантиментално чудо, закопавайки всички участнички, в това число и двете финалистки, които синът ѝ самичък беше избрал.

Отсече, че не харесва нито Надежда, нито Маги, тъй като са малко попрезрели, и въобще не се съобрази с признанието на Алек, че го притеглят по-възрастни дами.

Какво да се прави – дамата има ясна визия каква снаха желае до себе си и има мощни доводи, с които да пребори животинските пристрастености на наследника си.

Маги не прескочи летвата ѝ, тъй като съгласно медицински образованата кардиоложка дамите в средата на 30-те са в предклимакс, от дълго време прескочили детеродната възраст.

Като вметка, несъмнено, може да ѝ се изясни, че възрастта не е гаранция за фертилност, тъй като и дами на по 20 години имат репродуктивни проблеми. Но това ще е безсмислено, тъй като майката отново щеше да си откри нещо, за което да се хване.

Такива са си свекървите. Мнителни до дупка.

Надежда, въпреки това, не покри критериите ѝ, тъй като има наследник. И въпреки че не е срещала детето персонално, мама Ксения незабавно реши, че този метод на живот не е за сина ѝ.

Съветвам самотните мъже в България деликатно да изгледат видеото с рецензиите на госпожа Младенова, а след това да се огледат към себе си.

Ако срещат дами, с които да преспят, под път и над път, само че не намират партньорка за сериозна връзка, то евентуално към този момент са обвързани с майка си.

Матрона мъчно дава да бъде заменена.

Замислете се след това за честотата, с която се атакува отсъстващото мъжко държание през днешния ден, вижте по какъв начин постъпи Алек с двете финалистки, а по-късно обърнете внимание на ласкавите връзки с майка му.

Лично аз съм заредила десетина къси клипове от сорта и ще ги адресирам като наказване на всеки, който ми каже, че мъжкото държание в България изчезва, тъй като нямало казарма или тъй като мъжете употребяват крем за ръце. Нищо сходно.

Мъжкото държание се затрива, тъй като синковците не се отскубват от полите на майките си. Удар под кръста е, само че властолюбивите мами са отговорни за морето от женчовци.

Волю-неволю Алек стана монумент на фамилната наклонност в страната, тъй като нямаше „ топките “ да се изправи персонално пред дамите, които го чакаха на финала, и очи в очи да им съобщи, че не избира нито една от двете.

И не мога да се отърся от усещането, че гальовният, само че диктаторски метод, с който майка му се отнася към него, има доста общо с развръзката в „ Ергенът “.

Доловихте ли, че Ксения Младенова вижда сина си като доста млад, нерешителен и неготов за огромни отговорности човек. А той е мъж на 28 година и би следвало да знае, че на неговата възраст би трябвало да носи следствията от решенията си и да търси своя дан за скапаната обстановка, в която се е насадил.

Не да изяснява сладко-сладко на видеозапис, че и Надежда, и Маги били невероятни, прелестни и надали не го карали да лети в облаците. А персонално и намерено да си каже, че се колебае и да си признае, че ги е подвеждал с празните си приказки и маратони от целувки.

Каквито и самоунижения да претърпяха Надежда и Магдалена в предаването, не заслужаваха най-после да ги унижава и ергенът.

Двете дами минаха през ситото на напрежение, ревнивост от това да гледат по какъв начин индивида, към който се привързват прочувствено, е съкровен с други. Преживяха цялата нелепост и гротеска на шоуто, съвсем вкусиха победата… и най-после бяха зарязани с записка.

Много е смешно, до момента в който не се сложим на тяхно място.

Намират се в нетипични житейски условия без подкрепяща среда на другари, родственици, телефон. С фокус към мъж, от който идват всички позитивни страсти и бягство от скуката.

При такива условия и култивиран охлюв да бяха поставили на мястото на ергена, девойките отново щяха да се влюбят и да правят нелепости поради него.

Не извинявам участничките, сами са се хванали на хорото, само че изрично не заслужаваха най-оскърбяващия достолепието им край в историята на риалитито.

Останалите заключения, както ви споделих първоначално, българските дами от дълго време си ги знаем. Малко неща са способни да скъсат пъпната шнур сред българските майки и техните мъжки чеда, поради което маса модерни мъже неумишлено имат вяра, че при жива майка е грехота да си търсиш брачна половинка.

А що се отнася до Ксения Младенова, за едно тя беше права – бащата на Алек трябваше да влезе в шоуто и да му отпере пестник зад врата в мига, в който ергенът сподели, че не е сигурен коя да избере – Надежда или Магдалена.

Антония Руменова

webcafe.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР