Звездният блясък носи далеч по-добри доходи в сравнение с иначе

...
Звездният блясък носи далеч по-добри доходи в сравнение с иначе
Коментари Харесай

Наум Шопов купува апартамент за половин милион с пари от снимки в интернет

Звездният искра носи надалеч по-добри приходи спрямо другояче благородната лекарска специалност, убеди се дипломираният лекар Наум Шопов. Той и жена му Теа Минкова към този момент се гласят да купуват първокласен апартамент. Но не с пари, завоюва от работа в болничен кабинет, а със средства от рекламите, които пускат в обществените мрежи.

Преди дни самата Теа показа, че с обичания й Наум интензивно вървят по огледи в търсене на ново жилище. Говори се, че двойката се цели в необятен апартамент в първокласен комплекс в едни от най-скъпите и влиятелни квартали на София, както прилича на звезди от техния сан. Според слуховете, парите за тази голяма инвестиция, която ще излезе най-малко половин милион лв. на младото семейство, са събрани в границите на по-малко от две години – откогато Наум нашумя в сериала „ Откраднат живот ” и дружно с нежната си половинка се зае да популяризира всевъзможни артикули в обществените мрежи.

Известно е, че той и Теа са измежду българите, които се радват на най-вече почитатели в Инстаграм. Тя се радва на близо 150 000 фена, а той – на близо 180 000. Благодарение на това доста компании ги търсят за реклама, а за всяка фотография с търговски артикул, която фамилията разгласява в интернет, получава избрана сума. Шушука се, че цената внезапно скочила, когато доскоро повече от година двойката се сдобила с дъщеричка. Не е обществено известно тъкмо какъв брой взимат Теа и Наум за оповестена рекламна фотография, само че очевидно не е малко, откакто за две години, са съумели да заделят сума, задоволителна за първокласен апартамент в София.  Според близки на двойката, дружно съумявали да си докарат сред 12 000 и 18 000 лв. месечно, писа Уикенд.

Теа обаче по никакъв начин не е удовлетворена от метода, по който протича търсенето на техния предстоящ дом. Тя се оплаква от неточно отношение от страна на продавачите. „ Толкова неща имам да кажа. Нагледах се на безумни изцепки от брокери, строители, вложители ”, оплака се младата майка. Тя даже се закани да опише всичките си неволи и да ги показа със своите почитатели, защото счита, че това ще им бъде потребно.

Двойката споделя общо жилище от много време, като се приказва, че то е наследствено. Но младите родители намирали жилището за прекомерно стеснен за техните потребности. Дъщеря им към този момент е на годинка, те се надяват в бъдеще да имат и друго дете, въпреки че към момента не го възнамеряват. Така че им се желае да имат по-просторен дом, подобаващ за огромно семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР