Министерството на здравеопазването и човешките услуги приложи незабавно спиране на

...
Министерството на здравеопазването и човешките услуги приложи незабавно спиране на
Коментари Харесай

Произход на COVID: HHS спира грантовете на EcoHealth Alliance, след като установи, че средствата на данъкоплатците са използвани в рискови изследвания

Министерството на здравеопазването и човешките услуги приложи неотложно прекъсване на всички средства, отпуснати на EcoHealth Alliance в цялото държавно управление – компания, която е употребила средства на данъкоплатците, с цел да организира изследване за повишение на функционалността в лабораторията в Ухан преди началото на пандемията от COVID-19.

HHS взе решението, цитирайки доказателства, включени в отчета на личния състав на Подкомитета за Коронавирус Select на House за организацията с нестопанска цел.

Според HHS, EcoHealth съзнателно е нарушил изискванията на многомилионна безплатна помощ от Националния институт по опазване на здравето.

Говорител на EcoHealth Alliance сподели пред Fox News Digital, че е „ отчаян от решението на HHS през днешния ден и ще спорен препоръчаното премахване “.

„ Категорично не сме съгласни с решението и ще представим доказателства, с цел да опровергаем всяко от тези изказвания и да покажем, че продължаващата поддръжка на NIH за Ec...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР