Звездата от хитовия мюзикъл Коса“ Трийт Уилямс загина при катастрофа

...
Звездата от хитовия мюзикъл Коса“ Трийт Уилямс загина при катастрофа
Коментари Харесай

Тъжно. Отиде си любимец от Холивуд

Звездата от хитовия мюзикъл „ Коса “ Трийт Уилямс почина при злополука с мотоциклет във Върмонт, оповестиха „ Сън “ и БГНЕС. 

Уилямс добива международна популярност с ролята си на Джордж Бъргър в " Коса " по хитовия бродуейски мюзикъл през 1979 година За тази роля получава първата си номинация за " Златен глобус ".
-->
„ Трийт Уилямс умря на 71-годишна възраст, откакто е взел участие в злополука с мотоциклет във Върмонт “, заяви сътрудникът му от 15 години Бари Макферсън пред „ Пипъл “. " Той е умрял при извършване на маневра, откакто кола е препречила пътя му ", сподели Макферсън пред изданието. " Просто съм унищожен. Той беше най-милият човек. Беше толкоз надарен. Той беше артистът на актьорите. Режисьорите го обичаха. Той беше „ сърцето на Холивуд ” от края на 70-те години на предишния век ", продължи Макферсън.

" Той се гордееше с представянето си тази година. Беше толкоз благополучен от работата, която му осигурих. Имаше уравновесена кариера ", приключи сътрудникът.

Уилямс е трябвало да бъде превозен със аероплан след злополуката, която се е случила в понеделник към 17:00 ч. локално време.

Длъжностните лица във Върмонт считат, че лидерът на участвалия в злополуката автомобил не е видял Уилямс с мотоциклета му. Щатската полиция на Върмонт съобщи, че той е получил леки пострадвания, а Уилямс е разгласен за умрял в болничното заведение.

В известие, потвърждаващо нещастието, силите на реда пишат: " Катастрофата е станала към 16:53 ч. в понеделник на път 30 във Върмонт, северно от Morse Hill Road, когато движеща се на юг 2008 Honda Element се е пробвала да завие наляво към паркинг. Първоначалното следствие демонстрира, че колата е спряла, подала е сигнал за ляв завой и по-късно се е завъртяла по пътя на движещия се в северна посока мотоциклет Honda VT700c от 1986 година, ръководен от Уилямс. " Те прибавят: " Уилямс не е съумял да избегне конфликта и е изхвърчал от мотоциклета си. Той е получил сериозни пострадвания и е превозен със аероплан до Медицинския център в Олбани, Ню Йорк, където е разгласен за мъртъв. "

Филмовата кариера на Уилямс стартира в средата на 70-те години на предишния век, когато дебютира в " Смъртоносен съперник ". През 1979 година получава ролята на Джордж Бъргър в " Коса " по хитовия бродуейски мюзикъл. За тази роля получава първата си номинация за " Златен глобус ". По време на кариерата си Уилямс взе участие в няколко кино лентата на Стивън Спилбърг, сред които " 1941 “. По-късно в кариерата си се причислява към актьорския състав на сериала „ Everwood “ по The WB в ролята на доктор Андрю " Анди " Браун. Остава в сериала през всичките четири сезона и печели номинация за премията SAG. Сред другите му телевизионни участия са в сериала " Синя кръв ", " Нощна промяна " и " Бреговете на Чесапийк ".

Уилямс оставя брачна половинка и две деца.

В изказване за „ Дедлайн “, в което се оповестява за кончината му, фамилията му споделя: " Трийт беше изпълнен с обич към фамилията си, към живота и към работата си, и в действителност беше на върха на във всичко това... На всички негови почитатели, апелирам, знайте, че Трийт ценеше всички вас и апелирам, продължавайте да го пазите в сърцата и молитвите си. "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР