Зрители скочиха в защита на Алекс от „Ергенът“, въпреки че

...
Зрители скочиха в защита на Алекс от „Ергенът“, въпреки че
Коментари Харесай

Зрители бесни на излагацията в Ергенът

Зрители скочиха в отбрана на Алекс от „ Ергенът “, макар че тя назова останалите претендентки за сърцето на Виктор „ селянки “, написа Hotnews.bg.

В последния епизод той предложения на самостоятелна среща служителката на АЕЦ " Козлодуй " Деница Дишкова. В същото време останалите девойки имаха съревнование по водна топка, което нажежи пристрастеностите и промени хода на целия излишък от деня и вечерта.

„ Реших, че би трябвало да внеса малко игра и развързах на Алекс банския “ – призна Виктория Капитонова. „ Видях това и ми стана занимателно. Реших да го доразвържа “ – добави Дениз.

Тази игра не се хареса на Алекс и тя назова девойките „ селянки “. „ Това с банския беше просташко и се изнервих “ – разяснява по-късно психотерапевтката.

Дениз даже изиска Алекс да бъде дисквалифицирана. „ Титлата за най-агресивния състезател печели Алекс “ – добави Виктория.

Конфликтът по време на играта се придвижи и на вечерния коктейл. Виктор видя, че Алекс е доста смутена и я извика за диалог в градината. - Започвам да скърбя, че не съм бил там – сподели Виктор, откакто изслуша Алекс.- Аз също. Ако ти беше, това нямаше да се случи.

„ Вчерашният епизод - непоносим! Много ме напрегна.Ако и през днешния ден ще ни пускате гадости, по-добре да арестуват още веднъж Бойко - имаше повече смях “, написа фенка на предаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР