Зрелищно светлинно дрон шоу озари небето над РусеТо беше кулминацията

...
Зрелищно светлинно дрон шоу озари небето над РусеТо беше кулминацията
Коментари Харесай

Зрелищно светлинно дрон шоу озари небето над Русе

Зрелищно светлинно дрон шоу озари небето над Русе

То беше кулминационната точка във втория ден от тунингфестивала “Маска”, който се организира за шести път край дунавския град. Грандиозното шоу с дронове е дело на ALIEN.ONE – новаторска компания ориентирана към шоу бизнеса в Европа и в България.

Те издигнаха стотици дронове над пистата край Държавно земеделско стопанство, където хиляди поданици и посетители на Русе за пръв път в историята на града видяха такова зрелище в небето, осведоми.

Изключителната хореография накара публиката да изпадне в цялостна еуфория, а десетки коли започнаха да прииждат, защото шоуто се виждаше от километри.

Извънземни чинии полетяха от всички страни със светлинни резултати и звуци на стотици метри в нощното небе при невиждани ограничения за сигурност, а публиката продължи да пищи радостно към 30 мин до самия край. Несъмнено Русе ще запомни този ден.

След къс, само че вдъхновителен диалог с представители на ALIEN.ONE разбрахме, че са вложени стотици часове в подготовка за извънредно комплицираното маневриране, а зад формите стои екип от аниматори, художници и инженери. Фирмата може да изписва текст и реклами с 2D и 3D форми и придвижвания в небето, само че най-много да остави публиката без мирис и с взор към звездите.

Несъмнено шоутата с дронове са новото настояще на въздушното развлечение. Те са същинска гражданска война и изрично заменят обичайна заря.

Дроншоуто е все по-популярно и желано, защото дроновете не създават химическо и шумово замърсяване, което разрешава тяхното проявление когато и да е на нощта. Дроновете не съдържат барут или детонация, с цел да произведат светлината си. Това ги прави и доста по-подходящи за сухи зони, по време на забрани за пожар или на всички места, където рисковете, подбудени от пожар, вършат фойерверките неизползваеми.

Всяко шоу с дрон е персонализирано – включва цветове и форми, което разрешава цялостна еластичност и ангажираност с шоуто. Дроновете могат да образуват думи и даже цели фрази, предавайки послания и истории в небето.

Наред с очевидните изгоди за околната среда, има цялостен набор от аргументи, заради които дроновете са най-хубавата опция на фойерверките, в това число обстоятелството, че надвишават креативните им ограничавания. Светлинните шоута с дронове имат безкрайни благоприятни условия, с цел да трансфорат небето в великански тримерен екран, който действа като интерактивна и завладяваща цифрова система.

Разбира се, най-важна е реакцията на публиката. Емоционалното влияние, което се основава от историите в нощното небе благодарение на дронове, надалеч надвишава въздействието, което имат фойерверките и това се видя на фестивала “Маска” край Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР