Зорница, която отпадна след тежък елиминационен дуел от Алекса, сподели

...
Зорница, която отпадна след тежък елиминационен дуел от Алекса, сподели
Коментари Харесай

Зорница: "Най-много ми липсваше приятелят ми, разплаках се като го чух!"

Зорница, която отпадна след тежък елиминационен двубой от Алекса, показа какво й е липсвало най-вече в игрите, с кои хора се е сближила и с кого не желае да поддържа връзка в живота отвън предаването.

„ Записах се в предаването, тъй като желаех да покажа, че мога да бъда добра на Арената. Аз съм състезател и желаех да тествам бруталните борби. Не познавах участници от предходните сезони, които да ми опишат по-подробно по какъв начин се случва обществената игра. Не се справях доста добре с нея. Оказа се доста сложна “, споделя тя.

Виж още: " Ще остана единствено по парфюм ": Фейгин сподели неподозирана своя страна, захвърли облеклата

„ Сега, откакто излязох от предаването, си давам равносметка за нещата. Не може да се излъчи всичко и нещата наподобяват друго. Наблюдавам се, с цел да видя къде съм сбъркала и за какво ми е било толкоз мъчно. Някои от участниците са били по-подготвени от мен за тази част от играта. Моите неточности идват от огромното ми терзание. Много съм сензитивна и одобрявам всичко във вътрешността. Първична съм и това ми изигра неприятна смешка. Веднага стрелям това, което ми е на сърцето и душата. “

„ Включих се в надпреварата от Резервите. Мислех си, че хората в Племето към този момент са се опознали и сближили. Трябваше по най-бързия начин да се напасна с новото си племе. Отне ми време, с цел да опозная кой какъв човек е. Исках да съм в положителни връзки с всеки, а не да има разделяне. Откакто прекосих към лагера на Ели и Мира и заех тяхната страна, Ели разказваше за Алекса и какъв човек е той. Опознах го авансово, с помощта на нея и по натурален път се сближих с него ”, добавя тя.

Виж още: Бъдещ талант? Синът на Джаферович сподели забележителен спортен хъс

„ Най-много в игрите ми липсваше моят другар, който е най-голямата ми поддръжка и най-хубав другар. В сложните моменти си лягах на леглото и си мислех за него. Питах се какво би направил той в дадената обстановка. Той вярваше в мен и знае, че мога да надвивам. Казвал ми е: „ Бъди себе си! Но гледай да мълчиш от време на време! “ Но аз съм такава, каквато съм. Не мога да се трансформира, единствено тъй като съм пред камерите.

Един ден преди да вляза в „ Игри на волята “, приятелят ми отпътува на бригада в Аляска. Но изискванията там са били прекомерно тежки и се е прибрал по-рано. Когато излязох от игрите, си мислех, че той е още в Съединени американски щати. Но когато си включих телефона, видях известия от него и незабавно го набрах. В момента, в който го чух, се разплаках. Излях цялата страст, която бях задържала в себе си. ”

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР