"Знаете, че отвръщаме подобаващо. Никога няма да отстъпим пред ултиматуми,

...
"Знаете, че отвръщаме подобаващо. Никога няма да отстъпим пред ултиматуми,
Коментари Харесай

Лавров към изгонени дипломати: Не се огъваме пред ултиматуми

"Знаете, че отвръщаме уместно. Никога няма да отстъпим пред ултиматуми, това не е езикът, който би трябвало да се държи с Русия ", съобщи Лавров на излъчената по малкия екран среща.

"Експулсирането по изцяло измислени аргументи на 150 съветски дипломати от съвсем 30 страни е невиждана провокация, която няма нищо общо с насърчаването на интернационалното съдействие ", добави той, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Американците реагираха като възпитаници ", съобщи пък работилият повече от три години в съветското посолство във Вашингтон Константин Рогозин. - "Обикновените хора (в САЩ) се отнасяха доста добре с нас. Управляващите са доста откъснати от народа ".

Отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия в Южна Англия, за което Лондон упреква Москва, провокира тежка дипломатическа рецесия сред Русия и западните страни, довела до най-масовото взаимно експулсиране на дипломати в актуалната история, отбелязва Агенция Франс Прес. От тях 60 работеха в Съединени американски щати и трябваше да изоставен страната до 31 март.

Състоянието на Скрипал и щерка му, което дълго време бе обявявано за сериозно, в този момент бързо се усъвършенства, те към този момент са в схващане и приказват, оповестиха английските здравни служби.

Юлия Скрипал даже евентуално ще изиска политическо леговище .

"Знам, че следва изказване на Юлия Скрипал за политическо леговище ", съобщи братовчедка й Виктория Скрипал в съветско телевизионно токшоу, съобщи РИА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР