Възрастна жена е била свалена от градски автобус в Стара

...
Възрастна жена е била свалена от градски автобус в Стара
Коментари Харесай

Свалиха възрастна жена от рейс! Дъщеря ѝ: Такива като вас ще спасят града

Възрастна жена е била свалена от градски рейс в Стара Загора. До неприятната преживелица се стига, откакто дамата не съумяла в точния момент да открие приготвените авансово 10 лв.. Жената била свалена в дъжда. Именно в този миг тя открива 10-те лв., само че не била качена още веднъж. За случката описа дъщерята на пострадалата.

„ Искам сърдечно да благодаря на кондукторката на линия номер 13, която е свалила 75-годишната ми майка от рейса и то в нищото сред Зора и Самара 1 в дъжда. Следоперативна съм и майка идва постоянно да ме види. Дойде през днешния ден и ревешката изяснява по какъв начин си е приготвила 10 лева, само че когато идва кондукторката, трескаво стартира да си търси паричките, само че не ги намира. Сваля я от рейса и майка бърка по джобовете и ги намира. Започва да чука по вратата, само че не са я качили. Благодаря ви и на двамата... водач и кондукторка. Нека Бог ви благослови за добрината!!!!! Такива като вас ще спасят града и света, “ написа Кети Ганева.
 
Около 130 души разясниха обявата, споделена във Фейсбук. Хората показаха разочарованието си от държанието както на кондукторката, по този начин и от това на водача. Някои се озадачиха за какво никой от пасажерите не е предложил да заплати 1 лев за билет на дамата.
 
Ето и част от тях:

„ А така ли нямаше хора в рейса да предложат да платят билетчото на старата дама? Но УВИ към този момент хората са станали сеирджии и гаавраджии! Потресен съм от постъпката на целия рейс. “

„ Само в България е по този начин! Няма човечност, няма добрина!Има единствено проклетия, завист и злоба! “

„ Миналата година смъкнаха сина ми с годна карта за пътешестване! Нищо не ме учудва! Гадни и злобни душици! “

„ Най-обичат над възрастни и деца да издевателстват, споделям го от персонален опит. “

„ Ами кондукторка, тя не е отговорна. Капацитетът й е толкоз! Къде другаде да се почувства значима, властна, значима? “

„ Трябва да има наказване за тези. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР