Злополучният бивш депутат Емил Делчев Димитров, познат като Емо Фаса,

...
Злополучният бивш депутат Емил Делчев Димитров, познат като Емо Фаса,
Коментари Харесай

Narod.bg пита Сарафов: Емо Фаса държи ли прокуратурата в Етрополе?

Злополучният някогашен народен представител Емил Делчев Димитров, прочут като Емо Фаса, е действителният стопанин на прокуратурата в своя частен град Етрополе, сигнализира пред Narod.bg локален предприемач, потърпевш от беззаконията на разпищолилия се милионер.

Както първи разкрихме, Емо Фаса е напуснал първокласното си обиталище в Халкидики, с цел да „ провежда “ изборите на 29 октомври в Ботевград и околията. Разбирай, да направи по този начин, че неговата фамилия да яхне локалната власт за още 4 години схеми, дажби и разпродажби.

Каквато и пакост да се случи към Емо Фаса, Районната прокуратура в Ботевград и териториалното поделение в Етрополе са глухи и слепи, тъй като някогашният народен представител е същинският обвинител №1 тук, ядосва се информаторът ни, по разбираеми аргументи настоял за анонимност.

Държавното обвиняване пуска около ушите си всички сигнали против сикаджията Емо Фаса и властната му рода. На локално равнище се твърди, че Фаса е в изключително близки връзки с прокурор, чието име към този момент ще спестим.

Че и по какъв начин другояче, нали кметът на Етрополе Димитър Димитров му е братовчед. Затова и целият бизнес в община Етрополе е в техните ръце, няма социална поръчка, която да пропуснат, безапелационен е информаторът ни.

Реклама

Феодалът, прочут и с прякора Емо Ротманса от годините на цигарена контрабанда, до такава степен си е повярвал, че даже заплашва с прокурорско гонене всеки, надигнал глас против безобразията на семейството, акцентира източникът на Narod.bg.

По-рано през днешния ден изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов призна, че държавното обвиняване протича грубо.

„ Прокуратурата не може и не би трябвало да остане същата. Тя би трябвало да проработи добре, като оценката за това би трябвало да бъде дадена от обществото, а не от нас самите “, отсече Сарафов пред Висшия правосъден съвет във връзка 70 поставени „ на трупчета “ прокурорски следствия за закононарушения от общ темперамент, осъществени от магистрати, лица с имунитет, членове на Министерски съвет, и за закононарушения против Републиката.

Време е Борислав Сарафов да обърне особено внимание на Районната прокуратура в Ботевград и териториалното й поделение в Етрополе, откъдето идва чадърът над Емо Фаса.

Очаквайте продължение единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР