Златото като активен слънчев метал активизира енергията, а среброто защитава

...
Златото като активен слънчев метал активизира енергията, а среброто защитава
Коментари Харесай

Как Да Носите Правилно Пръстен И Какво Означава На Различните Пръсти

Златото като деен безоблачен метал засилва силата, а среброто пази притежателя си от отрицателно влияние.
Златен пръстен комплициран на палеца на дясната ви ръка ще усъвършенства вашето материално състояние, в случай че сложите сребърен пръстен ще засилите вашата вътрешен глас.
Ако носите пръстен на палеца на лявата си ръка ще имате опция да получите действителни плодове от вашите познания е благоприятни условия.

Показалеца съединява индивида с Бога. Добре би било на този пръст да носите сребърно бижу.
Средният пръст на дясната ръка дава отговор за ориста и кармата. Носенето на пръстен на междинният пръст ще спомогне по‐ бързо човек да разчисти своите кармични задължения.

Безименият пръст носи триумф, естетика и обич в фамилията.
На безименият пръст на дясната ръка е добре да се носи златен пръстен, по този метод ще се засилват всички сфери във вашият живот. Също по този начин този пръстен ще сплотява силите на сътрудниците и ще засилва техните връзки.
Венчален пръстен направен от сребро може да докара до това, че индивида да стане студен в връзките си и да се стреми да не дава своята обич а единствено да приема непознатата.

Ако съпрузите са се разделили то е желателно те да си върнат брачните пръстени и по този метод да дадат независимост на себе си и колегата си за нови връзки. Друг метод е да сложат брачният си пръстен на лявата ръка и по този метод да пречистят силите от предишният си брак.
Ако желаете да станете общителни, то си сложете златен пръстен с червен камък на дребният пръст на дясната си ръка.
Сребърен пръстен комплициран на дребният пръст на дясната ръка ще донесе на притежателя си успокоение в живота, написа „ За дамата “.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР