Зимата не означава, че вашата градина трябва да остане лишена

...
Зимата не означава, че вашата градина трябва да остане лишена
Коментари Харесай

Това са цветята, които ще оцелеят в градината и през зимата

Зимата не значи, че вашата градина би трябвало да остане лишена от живот и хубост. Ето нашите препоръки, с цел да я запазите жива и цветна, до момента в който пролетта пристигна.

Заложете на многогодишни растения

С трайни насаждения ще отглеждате растения, които ще останат правилни година след година без доста грижи, защото ще спестите време и старания спрямо едногодишните, които би трябвало да посеете и подмените. Зимните цъфтящи трайни насаждения са изключително забавни в градината, тъй като запълват празнината сред забавените есенни цветя като астри и цъфтежите от ранна пролет. Като да вземем за пример чемерика или коледни рози, които цъфтят от ноември до април според от сорта.

Можете да засадите тези красиви зимни чудеса и да се насладите на цъфтежа им, до момента в който времето стане по-меко. След това те ще увехнат дискретно, тъкмо когато пролетните трайни насаждения стартират да цъфтят, само че техните листа ще продължат да украсяват пейзажа ви. За да добавите цвят, прекрасен вид е зимният вереск, най-издръжливото от всички цветни растения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР