Затварянето на границите буквално направи невъзможно прибирането на хиляди българи

...
Затварянето на границите буквално направи невъзможно прибирането на хиляди българи
Коментари Харесай

Прибирането в България – мисия невъзможна

Затварянето на границите безусловно направи невероятно прибирането на хиляди българи в родината. Facebook групите за българи в чужбина са залети с въпроси по какъв начин човек може да се прибере в България. Често това са хора, попаднали във форсмажорни условия и им се постанова бързо да се приберат при родственици.

Полетите от и до Лондон бяха измежду най-късно спрените след въвеждане на изключителното състояние. Въпреки това пасажерите по въпросната дестинация изпитват големи компликации за напредване до София. Последният е на група работещи българи в Лондон. Ето какво описват те, представени от „ Новини Лондон “:

На 16.04.2020г. се случи следния случай. Имаме закупени билети с цел да се приберем в България с цел да посрещнем настъпващия празник със фамилиите си и заради невъзможността поради корона вирус да продължим работа тук във Англия. На отиването ни на летище Лутън ни бе връчена заповед номер 45-01-186 от 16.04.2020г. със която се приключват всички полети от и до България. Заповедта влиза във мощ от 16/04/2020г. Парадоксът е, че заповедта е издадена от деня за деня и никой не ни е уведомил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР