Затруднено е движението по главен път Пловдив-Карлово, заради тежка катастрофа

...
Затруднено е движението по главен път Пловдив-Карлово, заради тежка катастрофа
Коментари Харесай

Четирима души загинаха след тройно изпреварване до Баня

Затруднено е придвижването по основен път Пловдив-Карлово, поради тежка злополука с три жертви и ранени.

Сигналът е получен през днешния ден на тел. 112 малко след 18.30 ч. По първични данни покрай Баня, откъм Карлово, при към момента неизяснени условия настъпило произшествие сред три автомобила - " Опел ", " Дачия " и " Фолксваген ", при което първата кола се врязал в дърво.

В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето са се намесили чиновници от пожарната със профилирана техника. На място е установена гибелта на 55-годишна жена и 62-годишният водач на " Опела ", които са съпрузи и са от софийското село Мирково. Има и трета жертва - младо момиче. Все още няма изясненост дали има родствена връзка с другите жертви. В болница в тежко положение е откаран и четвъртият от " Опела " - млад мъж. Местопроизшествието е непокътнато, прави се оглед.

Автомобилът " Опел " е със софийска регистрация, а другите две коли, участващи във съдбовния случай, са с пловдивски регистрации.

Разследващи разясниха пред БЛИЦ, че до тежкия случай се е стигнало след тройно изпреварване.

До приключването му преминаващите коли се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на основния път.

Малко по-късно стана ясно, че при мелето има и четвърта жертва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР