Затова залагаме, в концепция с ПП, независима разследваща агенция. Тази

...
Затова залагаме, в концепция с ПП, независима разследваща агенция. Тази
Коментари Харесай

Крум Зарков: Няма достатъчно осъдени по високите етажи на властта

Затова залагаме, в идея с Политическа партия, самостоятелна проверяваща организация. Тази организация ще е стегната с избрани пълномощия,  всичко, което им е належащо, с цел да правят следствия.

 

Това съобщи министърът на правораздаването Крум Зарков в ефира на Нова телевизия.

По думите му това ще е колегиален орган, ще има 5 души и те ще бъдат ръководител на ротационен принцип за една година. Идеята е, че по този начин ще има вътрешен надзор, съобщи той. Той бе безапелационен, че се работи по вид, в който да бъдат изчистени всички забележки от Венецианската комисия.

 

Попитан как  ще разяснява промененото говорене на ГЕРБ за антикорупционния закон, който бе импортиран за разглеждане и разискване от „ Продължаваме промяната “, Зарков съобщи: Аз не мога да кажа каква е повода, може да има от всичко по-малко. Очевидно е, че сме в обстановка на комплицирани договаряния за сформиране на държавно управление, на разнообразни дейности на знаци към обществеността.

 

Това, което за мен е значимо, е този закон да бъде признат и всички думи биха имали значение, в това число тези на ГЕРБ. Ако с техните гласове в последна сметка бъде признат първокласен закон и то да бъде признат до края, освен на първо четене, не с неща, които го вършат неосъществим, а да бъде признат от началото до края и да бъде оповестен в държавен вестник, това значи, че тези думи, които е изрекъл Бойко Борисов, са в действителност думи, които имат тежест.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР