Това заяви в ефира на предаването Лице в лице по

...
Това заяви в ефира на предаването Лице в лице по
Коментари Харесай

Политологът Димитър Аврамов: Тази предизборна кампания може да я ...

Това съобщи в ефира на предаването " Лице в лице " по bTV политологът Димитър Аврамов.

 

" Много селективно се бърка в предишното. Много хора през 90-те от проведената престъпност не може да отговорят на фундаменталните въпроси. ГЕРБ и Движение за права и свободи сякаш наподобява, че ще образуват идващото държавно управление. Когато политическите способи за възобновяване на доверието са изчерпани, влизаме в още по-дълбока рецесия. Политиката не е игра за наивници. Политиката е активност на действителностите, би трябвало да съзнаваш какво искаш да постигнеш ", сподели още специалистът.

 

Политологът Христо Панчугов от своя страна изрази мнение, че имаме липса на каквато и да е информационна дарба у родните политици.

 

" Качеството на дебата е извънредно ниско. Ние сме безусловно неспособни да произведем какъвто и да е логичен диалог в нашето общество. Всичко се трансформира във война. Никой не желае да вникне в същината на казуса ", сподели още той.

 

По думите му доста хора отпадат от процеса на гласоподаване. " Просто тези хора ще се отдръпват безшумно в ъгъла и ще продължат да следят целия развой. Това ще е за сметка на изборната интензивност. Самото общество няма предпочитание да се самоорганизира ", счита анализаторът.

Панчугов изрази подозрение, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще образуват коалиция без присъединяване на трети състезател.

 

" Мен персонално ме плаши вероятността, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще влязат в коалиция. Въпросът е по какъв начин бихме могли да предотвратим тази обстановка? Разказът към този момент вълнува единствено гласоподавателите. Силно се надявам до края на тази акция да забележим политици, които са склонни да приказват по какъв начин бихме могли да водим логичен диалог ", добави експертът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР