Застреляният наркодилър Стамбето в Стара Загора е носел пистолет. Той

...
Застреляният наркодилър Стамбето в Стара Загора е носел пистолет. Той
Коментари Харесай

Застреляният наркодилър Стамбето имал законен пистолет

Застреляният наркодилър Стамбето в Стара Загора е носел револвер. Той е имал законно издадено позволение от локалното полицейско ръководство. Това се разбра от брифинг на прокуратурата в Стара Загора.

Припомняме, че престъпно проявеният Станимир Иванов с прякор Стамбето беше убит в офис за бързи заеми в центъра на Стара Загора в сряда към 18 часа.

По първична информация сред Стамбето и чиновник на компанията е избухнал скандал. Последвала е стрелбата, като 36-годишният Иванов е умрял на място.

Убийството е станало на ул. " Цар Симеонв ". На място са открити мъртвец на мъж и две лица, намиращи се в помещението. Снощи е проведена е дежурно-оперативно следствена група, стартира оглед, конфискувани са доказателства, разпитани са очевидци. Днес дейностите и работата по случая не престават.

Най-вероятно е зародило счепкване сред лицата, обявиха от прокуратурата.

Убитият е престъпно проявен, добре прочут, с прякор Стамбето, работил е за тях.

Произведен е един изстрел. И двете лица, които са били в офиса, са имали позволение за владеене на оръжие.

Окръжният прокурор на Стара Загора съобщи, че причинителят на действието е арестуван за 24 часа. В рамките на днешния ден ще бъде притеглен към наказателна отговорност. Окръжен съд желае непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража.

Работи се по няколко версии - една от тях точно е финансови взаимоотношения и зародил скандал с оглед взаимната им активност.

Стрелецът е арестуван. Той няма престъпни прояви.

36-годишният Станимир Иванов обаче е добре прочут на полицията. Той е престъпно проявен за разпространяване на опиати и палежи на коли.

През 2016 година Стамбето и негови другари, събрали се на ваучър в жилището на дилъра в кв. " Три чучура Юг ", започнаха да хвърлят самоделни запалителни бомби, както и пиратки от осмия етаж на детската площадка долу. След като служителите на реда дойдоха на място, мъжете се барикадираха в жилището. След двучасова блокада приятелите на Стамбето бяха арестувани, а самият той съумя да избяга. Месец по-късно се съобщи самичък и бе наказан на 18 месеца затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР