Засипан с критики от останалите претенденти за номинацията на Демократическата

...
Засипан с критики от останалите претенденти за номинацията на Демократическата
Коментари Харесай

Бърни Сандърс се представи като човека, който може да победи Тръмп

Засипан с рецензии от останалите кандидати за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати през ноември, любимецът Бърни Сандърс се показа като индивида, който може да победи президента Доналд Тръмп, съобщи Франс прес.

Телевизионните диспути нощес сред претендентите в Южна Каролина бяха доста оживени и минаха под знака на унищожителни взаимни нападки. Това не бе учудващо поради размера на залога - след четири дни в този щат ще има основни първоначални избори, които за някои кандидати са последна опция да останат в конкуренцията.

Резултатът в Южна Каролина ще е от основно значение за позициите на претендентите преди така наречен " супервторник ", 3 март, когато ще гласоподават 14 щата.

78-годишният Бърни Сандърс е неприкрит любимец след първите три вота - в Айова, Ню Хемпшър и Невада. Подемът на Сандърс обаче извади на показ раздялите в Демократическата партия сред последователите на самообявилия се за социалист сенатор от щата Върмонт и поддръжниците на по-умерения курс, за който се счита, че може да сплоти повече гласоподаватели против Тръмп.

Умерени претенденти разкритикуваха Сандърс, че неговата стратегия, която съгласно тях е прекомерно радикална, изключително плануваната дълбока промяна на здравната система, ще обезпечи козове на президента републиканец за изборите на 3 ноември.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР