Защо идва краят на една връзка, колкото и здрава и

...
Защо идва краят на една връзка, колкото и здрава и
Коментари Харесай

Седем потенциални признака на бъдещата раздяла

Защо идва краят на една връзка, колкото и здрава и хармонична да е била тя? Може би би трябвало дискретно да покажете тази публикация на колегата си, в случай че желаете въпреки всичко да спасите връзката...
Списъкът по-долу не е обстоен, само че съставлява най-често срещаните и нездравословни фактори при разпадането на връзката.
1. Липса на секс
Двойките по друго време от живота си стопират да вършат обич заради разногласия, отмалялост, стрес и така нататък По подигравка на ориста сексът е най-хубавото средство за лекуване на множеството от тези проблеми. Ако самата липса на секс се трансформира в спомагателен източник на напрежение за вас, тогава казусът става сериозен.
2. Проблеми с доверието
Липсата или загубата на доверие е една от най-големите спънки за запазването на дълга и щастлива връзка. Без доверие една връзка губи двата си съществени стълба за мощна връзка: възприятие за отбрана и сигурност.
Проблемите с доверието могат да зародят от ревнивост, владеене, emoционална или физическа невярност и липса на взаимна поддръжка при реализиране на общите цели и още доста други.
 Най-токсичните любовни връзки в зодиака Най-токсичните любовни връзки в зодиака
Съвместимостта във връзката е на първо място схващане и ценене на потребностите на другия. Но при 6 двойки в зодиака липсва естетика във вс...
3. Различни упования
Елементите, които в началото събраха двама души (привличане, полово привличане, общи ползи, личност) отстъпват място на действителността и условията на всекидневието. Очакванията на двама души за връзка могат да се трансформират, тъй като вместо да мислят „ това, което желаеме “, те стартират да мислят във връзка с „ това, което желая “.
4. Безплодие
Невъзможността да имат деца е може би един от най-стресиращите проблеми в брака. Безплодието може изцяло да провали вашата споделена визия за бъдещето. И никой не е отговорен... За разлика от домакинската работа или честотата на секс, смяната в държанието ви няма да промени обстоятелството, че някой от вас е безплоден.
5. Проблеми със съвместимостта
 Матю Пери разтрогна годежа си Матю Пери разтрогна годежа си
Матю Пери се е разделил с годеницата си Моли Хурвиц, оповестява „ Бенг шоубиз “. Звездата от „ Приятели “ е приключи...
Съвместимостта на връзките е огромна тематика. В този случай това се отнася са самата същина и характера на двамата сътрудници. Много е мъчно да се сътвори трайна връзка, когато двама души се разграничават в това отношение.
6. Проблеми с връзката
Това е доста значим миг. Многобройни изследвания дефинират връзката като една от най-важните аргументи за раздялата. Не-добрата връзка работи като отрова - унищожава здравето и благосъстоянието на връзката.
7. Липса на почитание
Също главен проблем. Когато взаимното почитание и положителните маниери към този момент са се изпарили, това е явен сигнал, че краят на една връзка е близо.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР