Защитникът Жан Карничник е новото попълнение на Лудогорец. Очаква се

...
Защитникът Жан Карничник е новото попълнение на Лудогорец. Очаква се
Коментари Харесай

Защитник е новото попълнение на Лудогорец

Защитникът Жан Карничник е новото попълнение на Лудогорец. Очаква се на следващия ден 27-годишният защитник да премине медицински прегледи в Разград.

Карничник затвърди мястото си в титулярния състав на Мура и бе един от незаменимите членове на " черно-белия " шампионски тим. С положителни игри Жан завоюва и повиквателна в националния тим на Словения, за който записа четири мача. Бранителят бе разгласен за най-хубав
футболист в Словения за сезон 2020/2021.

За състава на Мура има 180 мача във всички шампионати и 18 гола.

" Трудно ми е да кажа нещо друго с изключение на просто да благодаря за всичките мигове. Благодаря по-специално на клуба, целия личен състав и изключителните почитатели, които ме одобриха като собствен през тези четири години и половина. През това време написахме история от Втора лига до купата за купата, до купата на националните първенци и най-после до конферентната лига. Тук се развих като футболист, станах национал и бях разгласен за най-хубав състезател в лигата. Заради всичките години, които прекарах тук, постоянно нещо ще ме обвързва с Прекмурие. Затова се надявам и имам вяра, че това е единствено краткотрайно прощаване с " черно-белите. ", съобщи на разлъка Карничник.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР