Иън Райт се пребори със сълзите, след като Гари Линекер

...
Иън Райт се пребори със сълзите, след като Гари Линекер
Коментари Харесай

Иън Райт се разплака, когато Гари Линекер му връчи подарък при последното участие в Мача на деня

Иън Райт се пребори със сълзите, откакто Гари Линекер му подари специфична шапка, с цел да означи последното му присъединяване в Мача на деня.

60-годишният Райт разгласи в края на предходната година, че този сезон ще бъде последната му акция като специалист в емблематичната стратегия на BBC, откакто направи своя дебют през декември 1997 година, до момента в който към момента беше състезател. След това някогашният британски нападател стана постоянен участник в MOTD през 2002 година, две години след пенсионирането си.

Последният ден от този сезон на Висшата лига в неделя означи прощалното появяване на Райт и към него се причислиха водещият Линекер и дълго сътрудника от времето Алън Шиърър. Райт беше прочувствен при започване на шоуто и когато пристигна време да се сбогува, той стартира да се надига, когато Линекер му връчи възпоменателна шапка, не по-различна от тези, които се дават на британските играчи.

„ Не мислехме, че имате Достатъчно такива за Англия, само че това беше грешката на Шиърър “, иронизира Линекер, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР