Моли-Мей Хейг изглежда е пренебрегнала бъдещия си зет, Тайсън Фюри,

...
Моли-Мей Хейг изглежда е пренебрегнала бъдещия си зет, Тайсън Фюри,
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг нанася горчиво пренебрежение на Тайсън Фюри след загубата на бокса в тежка категория

Моли-Мей Хейг наподобява е пренебрегнала бъдещия си шурей, Тайсън Фюри, откакто той загуби шампионската си корона в тежка категория от Александър Усик през уикенда.

За първи път в кариерата си, 35-годишният Тайсън загуби борбата си от украинския боксьор, до момента в който двамата се изправяха един против различен в Рияд, Саудитска Арабия. Тайсън беше подсилен от по-малкия си брат Томи, на 25, който отлетя за Обединените арабски емирства, с цел да бъде край кръга с вярата, че по-големият му брат ще продължи непобедимото му ръководство. Томи избяга от Дубай предходната седмица на фона на продължаващите клюки, че той и 24-годишната Моли-Мей са прекратили връзката си.

Суперзвездата на обществените медии Моли-Мей, която посрещна първото дете на двойката Бамби през януари 2023 година, се среща с Томи, откогато се срещнаха за първи път на Острова на любовта през 2019 година Въпреки това през последните седмици почитателите набъбнаха опасявайки се, че двойката е отменила годежа си заради злокобното им мълчани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР