Заради кражбата на мотор, бургаският кримигерой Симеон Стоянчов – Малката

...
Заради кражбата на мотор, бургаският кримигерой Симеон Стоянчов – Малката
Коментари Харесай

Малката Рижа остава в ареста

Заради кражбата на мотор, бургаският кримигерой Симеон Стоянчов – Малката Рижа остава в ареста. Там той ще прекара и рождения си ден.

Магистратите от Районния съд в Бургас потвърдиха мярката му “задържане под стража” с претекст, че по делото е постъпила сложна съдебно-психиатрична и съдебно-психологична експертиза, съгласно която на Симеон са присъщи „ гневливост, нараснала импулсивност, податливост към заяждане и кавги, прояви на експанзия, иницииране на спорове, в които последният се явява провокираща страна “. Описано е, че се касае за персона, предразположена към импулсивност в решенията и дейностите си и склонна да прави крайни недомислени действия “.

Според съда, актуалното досъдебно произвеждане е във финалната фаза на своето развиване. Прокуратурата прави ритмични дейности по делото, което оспорва възражението на отбраната на обвинения. Симеон Стоянчов е лице с трайно открита незаконна податливост да нарушава публични връзки по отношение на телесната цялост или по отношение на имуществото.

Срещу обвинения са формирани две нови досъдебни производства по време на престоя му в пандиза – едното за причиняване на междинна телесна щета, другото за заличаване и разваляне. В първия случай той е наранил с лъжица езика на различен пандизчия и след това се е наложило да го шият. При втория случай разрушил врата.

Заради всичко това, съдът реши, че обвиненият може да се укрие или да извърши закононарушение и го остави зад решетките.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР