Заради епидемичната ситуация кампанията ще бъде в електронните медии и

...
Заради епидемичната ситуация кампанията ще бъде в електронните медии и
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Борисов стои стабилно

" Заради епидемиологичната обстановка акцията ще бъде в електронните медии и в обществените мрежи, което ще я направи доста сложна ".

Това сподели в „ Неделята на NOVA” политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според информационния специалист и съветник Любомир Аламанов сега хората са доста обезпокоени за бъдещето си и по тази причина какво ще се случи в околните месеци, което ще ограничи опциите за екзотичните претенденти да привлекат внимание.

" Сериозността ще победи за положително или неприятно. Естествено е, че хората са обезпокоени от вируса, само че към момента няма акция какви ще са ограниченията за сигурност, които ще бъдат приложени по време на самите избори ", счита той. Експертът има вяра, че Бойко Борисов няма да бъде стеснен в изявите си от пандемията, даже в противен случай - ще употребява всички принадлежности, с цел да води акция.

" Борисов си има построен облик, той си го е формирал и стои устойчиво ", добави и проф. Христова. Според нея казусът на политиците в България е, че в никакъв случай не се организира цялостна промяна. Заявява се желание за такива, само че след митинги и звук от разнообразни страни такава в никакъв случай не се случва до дъно.

" Трябва да има воля за случване на нещата. А на българите им се желае нещата да се случат незабавно. Нужно е да се упражнява цивилен напън, с цел да има резултат ", уверена е тя.

Относно кандидадите в гражданските квоти на другите партии, Любомир Аламанов се надява лекарите и други известни персони, влизащи в листите, да не бъдат използвани.

Според него е проблем, че хората към този момент гласоподават прочувствено, тъй като може да се излезе от естествената европейска рамка и да се залитне мощно по популизма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР