Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.

...
Започваме засилени проверки за спазване на мерките за физическа дистанция.
Коментари Харесай

Започват масови проверки за спазване на мерките срещу COVID-19 в София


Започваме засилени инспекции за съблюдаване на ограниченията за физическа отдалеченост. Целият запас на Столичната полиция ще управлява възбраните за събиране на хора на едно място и за разходки в парковете и градските градини, разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Продължават и инспекциите на пазарите с екипи на общината, полицията и Столичната РЗИ. За пазарите са наложителни - един вход и излаз, отдалеченост, еднопосочно придвижване на клиентите и защитни маски за продавачи и клиент.

Фандъкова прикани хората да излизат на открито с маски или шал.

Борим се дружно с зложелател, който не виждаме, а пролетта и слънцето основават лъжливото чувство, че всичко е завършило. За страдание, не е! Анализите на специалистите демонстрират, че идващите дни са извънредно рискови, подсети столичният кмет.

Нека опазим резултата, който постигнахме дружно с дисциплинираност и с цената на големи персонални жертви. Постигнахме равномерен растеж на заболелите и здравна система, която може да се погрижи за всеки, който се разболее - да не се проваляме, прикани Фандъкова.

Това, което постигнахме коства прекомерно доста и всеки заплаща тежка персонална цена, дано не го хвърляме напразно. В тази невиждана рецесия показахме, че можем да действаме обединени. Показахме, че в компликация, сърцата и добротата ни стават по-големи. Заедно ще се оправим!, написа още във Facebook кметът на София.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР