Започва годината на Черния воден дракон, която носи куп изпитания.

...
Започва годината на Черния воден дракон, която носи куп изпитания.
Коментари Харесай

Годината на Черния дракон носи изпитания

Започва годината на Черния воден змей, която носи куп тествания. Който е правил положително, ще се радва на триумф в живота. А крадците, лъжците, интригантите и клюкарите ги чака кармично наказване.

Това дава обещание идващата 2012 година, която е годината на справедливия Черен воден змей.

Астролозите ни поучават да внесем животинчето в дома си под формата на сувенир. Според тях най-добре ще се възползваме от щедростта му, в случай че сами си го изработим от глина и пластелин. Не се предлагат дракончета от злато, тъй като благородният метал не хармонизирал с нрава на положителното животинче.

Високосната 2012 година ще премине под знака на Черния Дракон и ще донесе куп промени. Драконът е най-силният знак от китайския хороскоп.

Смята се, че символизира шанса и напредъка, само че единствено при тези хора, които с труд и достолепие вървят напред. Гаднярите и злобарите ще имат сложна година.

Самотните сърца ще открият своята половинка. Бедните ще станат малко по-богати, в случай че вярно разчитат знаците на протичащото се към тях. Богатите пък ще би трябвало с нокти и зъби да се борят, с цел да опазят насъбраното.

Добре е да оценявате всичко, което ви се случва, да не проявявате лакомия, да не си играете с непознатите усеща и да не очаквате лесни пари, споделят водещи астролози пред " Уикенд ".

Късметът е на страната на тези, които са мъдри, досетливи и по-малко приказливи. Успешни 12 месеци за креативните персони и за тези, които умеят да пестят и умножават парите си, само че не и за алчните видове.

" Годината на Дракона ще накаже мързеливите. Под неговия знак са родените през 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 години. Те ще усетят силата му най-вече ", описват астролозите.

Известният съветски астролог Павел Глоба отива много надалеч в предсказанията си.

Според него ще има пренареждане на международните сили и стопански системи. Процесът на икономическа дестабилизация в Русия, Съединени американски щати, Китай и страните от Западна Европа пък ще се задълбочи през 2012 година, а изходът щял да проблесне като светлина в тунела едвам през 2016 година.

Няколко страни ще изчезнат от географските, ще има нови имена или пък ще се причислят към непознати територии. Това ще бъде муден развой.

" Няма да свърши света през 2012 година, нито ще изчезне еврото. Драконът е единственото митично създание, което не съществува в природата. Черният Дракон е знак на неизвестността. Годината ще мина под пагона на много илюзии и политически утопии. Много жители ще станат жертва на измами. От това би трябвало да се пазим. От политически обещания – също ", безапелационен е Павел Глоба

Хлапетата, които се появят на бял свят в годината на Дракона, ще са неповторими. Те ще бъдат много интуитивни, целеустремени, прочувствени и предани. Орисани са с шанс.

Независимо от пречките са подготвени да пожертват себе си поради околните си. Сред Драконите ще има пълководци, мъдреци и креативен персони.

Родените в годината на Черния воден дракона са почтени и способни. Те няма да познават алчността и лицемерието. Стремежът им към рационализиране ще ги прави взискателни както родственици, другари, съпрузи и съпруги. Рядко ще влизат в спор, само че когато това стане е допустимо разправията да прерасте в спор с непредвиден край.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР