Започна участието на министър-председателя Бойко Борисов в консултативно заседание на

...
Започна участието на министър-председателя Бойко Борисов в консултативно заседание на
Коментари Харесай

Започна видеоразговор на Борисов със страните от ЕС за коронавируса

Започна присъединяване на министър-председателя Бойко Борисов в консултативно съвещание на Европейския съвет във връзка със болестта COVID-19. То е продължение на предходното съвещание на водачите, което се организира на 10 март. Чрез видеоконферентна връзка държавните и държавни ръководители ще обменят настояща информация.

Държавните и държавни ръководители ще обсъдят и предлагането на Европейска комисия за ограничение на пътуванията от трети страни. Целта на мярката е да се ограничи до абсолютния най-малко влизането на жители на трети страни в Европейски Съюз, като мярката следва да се приложи от всички страни членки на Европейски Съюз.

По време на съвещанието ще бъдат разисквани и рестрикциите върху износа на здравно съоръжение, изключително що се отнася до ограничавания върху износа за други ДЧ. Европейските водачи ще обсъдят и отпущането на спомагателни средства за проучвания и ваксина.

Очакват се да се обиден и въпросите на икономическото влияние, както и въпросът за жители на Европейски Съюз, които са блокирани в трети страни.

Европейска комисия направи къс преглед на признатите ограничения досега. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР