Левски“ е сериозно застрашен изобщо да не се се класира

...
Левски“ е сериозно застрашен изобщо да не се се класира
Коментари Харесай

„Левски“ се отдалечи от Европа след 0:0 с „Черно море“ у дома

„ Левски “ е съществено заплашен въобще да не се се класира за европейските шампионати тази есен.

Това стана след следващия разочароващ мач на „ сините “. На личен терен те приключиха 0:0 с „ Черно море “.

Началото на срещата закъсня, защото последователи на „ Левски “ блокираха едната врата на стадион „ Георги Аспарухов “. Те разпънаха транспарант с надпис „ Сираков – вън “, насочен срещу мажоритарния притежател Наско Сираков.

През целия мач две фракции на сините, ситуирани в секторите „ А “ и „ Б “, се надвикваха и освиркваха една друга.

Така „ Левски “ слезе на пето място във краткотрайното класиране. Преди него са новият остарял първенец „ Лудогорец “, ЦСКА-София, „ Черно море “ и „ Локомотив “ (Пловдив).

„ Сините “ могат да завършат в най-хубавия случай на четвърто място в крайното класиране. То ще ги изправи на бараж за Лигата на конференциите против седмия в таблицата. Но с цел да се случи това, „ Лудогорец “ би трябвало да направи дубъл – да завоюва и Купата на България против „ Ботев “ (Пловдив) на 15 май.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР