Сергей Шойгу заема поста секретар на Съвета за сигурност на

...
Сергей Шойгу заема поста секретар на Съвета за сигурност на
Коментари Харесай

Шойгу понижен чрез повишение, Белоусов е новият военен министър на Русия?

Сергей Шойгу заема поста секретар на Съвета за сигурност на Русия на мястото на досегашния Патрушев, разгласи минути преди 10 вечерта в неделя Първи канал на малкия екран в Москва, който е рупор на Кремъл. Това се води покачване, само че в действителност е намаляване за него, откакто изгуби ресора си, каквото очевидно е желанието на президента Путин. Новият министър се назовава Андрей Белоусов, до момента първи вицепремиер, което пък бе оповестено в 22.10 ч.

За разлика от другия основен Сергей  - Лавров, който резервира поста си на външен министър.

Това е единствената огромна промяна във властта след клетвата за пети мандат на Владимир Путин. Вероятно на следващия ден новината за нов министър на защитата ще разтресе света. Защото Русия води война в Украйна.

Премиерският пост остава за отрасналия у нас Мишустин, финансовият министър Силуанов остава на длъжността си, която заема от 2011 година, заменени са единствено трима членове на кабинета.

Два от постовете отиват при сполучливи губернатори. Включително спортът, тъй като очевидно Путин не е удовлетворен от представянето на съветските спортисти, които въпреки всичко бяха позволени до олимпиадата в някои спортове. 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР