Повече от 300 000 души вече са избягали от град

...
Повече от 300 000 души вече са избягали от град
Коментари Харесай

Повече от 300 000 бежанци бягат от град Рафа, докато Израел заплашва с нападение

Повече от 300 000 души към този момент са избягали от град Рафа, до момента в който английските политици приканиха Израел да прояви въздържаност в офанзивата си против Газа.

Външният министър Дейвид Камерън прикани Израел да не подхваща атака против южния град без явен проект, който да подсигурява, че бежанците са в сигурност и имат достъп до храна и медикаменти. Но той предизвести, че просто смяната на английската политика по отношение на продажбите на оръжие на Израел ще „ направи Хамас по-силен “.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху неведнъж е обещавал да стартира цялостно наземно навлизане в Рафах. Лорд Камерън сподели: „ За да има огромна атака в Рафа, би трябвало да има безусловно явен проект за това по какъв начин спасявате животи, по какъв начин премествате хората от пътя, по какъв начин гарантирате, че са нахранени, гарантирате, че че имат медикаменти и заслон. ”

Върховният представител на Организация на обединените нации по правата на индивида Фолкер Тюрк настоя, че пълномащабно израелско нахлуване над Рафах „ не може да се състои “. Той сподели: „ Последните запове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР