ЕДНА СМЕЛА майка разкри как раждането на красиви близнаци бързо

...
ЕДНА СМЕЛА майка разкри как раждането на красиви близнаци бързо
Коментари Харесай

Умолявах лекарите, но те трябваше да ми отрежат краката, ръцете и пръстите – само дни след като родих близнаци

ЕДНА СМЕЛА майка разкри по какъв начин раждането на красиви близнаци бързо се трансформира в немислим призрачен сън, който коства съвсем всичките си крака.

След крепко, естествено раждане, Khedidja Teape, 29, от югозападен Лондон, развива следродилен сепсис и е на момент от гибелта.

Майката на четири деца оцеля по знамение, само че трябваше да ампутират двата си крайници, лявата ръка, едната ръка и няколко пръста.

Сега Кедиджа самоуверено приказва, с цел да увеличи осведомеността за смъртоносна болест и за какви признаци да внимавате.

Khedidja споделя: „ Ако не бях извикала кола за спешна помощ, когато го направих, лекарите споделиха, че може би щях да умра в съня си. Хората би трябвало да са наясно какъв брой рисков е сепсисът, в случай че не работят бързо.

„ Понякога се запитвам „ Защо аз? “ Но най-много съм признателна, че към момента съм тук, с цел да бъда майка на децата ми.

„ Сега мога да нося моите близнаци на сгъвката на дясната си ръка и да ги повдигам. Семейството ми се радва да ме прибере вкъщи. “

През 2023 година Кедиджа, собс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР