Започна тридневна конференция на групата Билдерберг в Монтрьо, Швейцария. На

...
Започна тридневна конференция на групата Билдерберг в Монтрьо, Швейцария. На
Коментари Харесай

Билдербергите командват света от Швейцария

Започна тридневна конференция на групата " Билдерберг " в Монтрьо, Швейцария. На интернационалния конгрес заседават към 130 международни водачи, в това число и представители от България, Полша и Турция. Международното събитие продължава да бъде обект на голям брой тайни теории още от началото му през 50-те години на предишния век.

Тридневната конференция в Монтрьо се организира при закрити порти, няма да има изказвания пред публицисти и конференции.

Една четвърт от участниците тази година са дами. Всички идват без компаньон и на лични разходи и остават в хотела до края на събитието.

В листата с участници са някогашни и сегашни дипломати като Хенри Кисинджър и Майк Помпео, холандският министър председател Марк Рюте, генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, шефовете на Google, Майкрософт, Креди Сюис и Рош.

Групата " Билдерберг " се самоопределя като инструмент за поощряване на разговор сред Европа и Северна Америка. Форум за неофициални полемики, по време на който всеки участник приказва от свое име, без да показва несъмнено държавно управление или институция.

Сред тематиките са бъдещето на Европа, политиките на Китай и Русия, както и климата, изкуствения разсъдък, усвояването на космоса и бъдещето на капитализма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР