Започна обновяването на зоната за отдих около Слънчевия часовник на

...
Започна обновяването на зоната за отдих около Слънчевия часовник на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 15 март

Започна обновяването на зоната за отдих към Слънчевия часовник на входа на Морската градина във Варна. Тече унищожаване на старите и прогнили дъски за сядане към градинката.

Над 40 събития с участници от над 38 страни показва тазгодишната стратегия на Международния музикален фестивал „ Варненско лято “. Това заяви артистичният шеф на форума Марио Хосен.

Държавният списък във Варна получи скъпо подаяние на 15 март, когато се навършват 175 години от рождението на Иван Тодоров Драсов. Във връзка с отбелязването на годишнината наследниците на Иван Драсов - Ружа Панчева – Димитрова и брачният партньор ѝ Георги Димитров, подариха документи на Държавния списък във Варна.

Във Варна ще отвори порти районен център на обществената и солидарна стопанска система, който ще оказва подпомагане на предприятията и компаниите от областите Варна, Шумен, Търговище и Добрич. Офисът в морската столица ще се обитава на ул. „ Цар Симеон I “ № 26. Очаква се той да отвори порти в края на месец март.

Оранжева скамейка във Варна стана част от битката против домашното принуждение у нас. Мястото за сядане в ослепителен цвят се намира покрай Морското казино. На облегалката му има табела, гласяща „ Не на домашното принуждение! “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР