Нов филм за Доналд Тръмп имаше световната си премиера на

...
Нов филм за Доналд Тръмп имаше световната си премиера на
Коментари Харесай

Биографичният филм за Тръмп предизвика фурор в Кан | Актрисата Мария Бакалова изпълнява образа на Ивана Тръмп

Нов филм за Доналд Тръмп имаше международната си премиера на филмовия фестивал в Кан, като притегли най-вече положителни мнения от критиците, само че правосъдна опасност от някогашния президент.

Озаглавен The Apprentice, биографичният филм наблюдава историята на произхода на господин Тръмп като упорит млад бизнесмен през 1970-те и 80-те години в Ню Йорк. Неговият представител разказа кино лентата, който включва сцена, в която той се вижда по какъв начин изнасилва първата си брачна половинка Ивана, като " отпадък ", " чиста небивалица " и " интервенция в изборите от страна на холивудските елити ". Филмът стартира с отвод от отговорност, че доста от събитията са измислени. Той дебютира, до момента в който процесът против господин Тръмп за пари в загадка продължава в Ню Йорк, до момента в който той се приготвя за нови президентски избори през ноември.

Какво е The Apprentice?

Заглавието е частично отпратка към телевизионния сериал, на който господин Тръмп беше лице повече от десетилетие от 2004 година Действието във кино лентата обаче се развива няколко десетилетия по-рано, когато господин Тръмп основава името си като бизнесмен на недвижими парцели.

Актрисата Мария Бакалова извършва облика на Ивана Тръмп. Себастиан Стан, който се появява в Pam & Tommy, Dumb Money и няколко кино лентата на MCU като Winter Soldier, играе някогашния президент. Звездата от наследството Джереми Стронг играе неговия безсърдечен наставник и юрист Рой Кон.

Актрисата Мария Бакалова извършва облика на Ивана Тръмп. Критиците пишат като цяло позитивни мнения за кино лентата след премиерата му. Според осведомителна организация AFP филмът " рисува хладнокръвен, само че нюансиран портрет на някогашния американски президент ".

Филмът, за който се споделя, че включва " обезчестяване, еректилна дисфункция, оплешивяване и изменничество ", стартира със симпатично изображение на капризен, само че доверчив обществен катерач. Докато напредва обаче, филмът показва класациите за „ приличието на Тръмп, което е подкопано, до момента в който той учи тъмните изкуства на сключването на покупко-продажби и вкусва властта “.

Неговият режисьор, иранско-датският режисьор Али Абаси, си показва няколко брутални събития, протичащи се зад затворени порти. В една мъчителна сцена се вижда по какъв начин господин Тръмп изнасилва Ивана. По време на бракоразводното им дело в действителния живот Ивана упрекна господин Тръмп, че я е изнасилил, макар че по-късно тя отдръпна обвиняването. Тя умря през 2022 година

Филмът получи осемминутни аплодисменти след прожекцията си в Кан, фестивал, където сходни реакции на публиката са нормални.

Какво сподели Доналд Тръмп?

Директорът по връзките на акцията на Тръмп Стивън Чеунг сподели, че ще бъдат подхванати правни дейности, " с цел да се отговори на очевидно погрешните изказвания на тези мними режисьори ".

„ Този ​​боклук е чиста небивалица, която прави сензационни неистини, които от дълго време са развенчани “, добави той в изказване.

„ Това е интервенция в изборите от страна на холивудските елити, които знаят, че президентът Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи техния определен претендент, тъй като нищо, което са създали, не е проработило.

В отговор Абаси сподели пред кореспонденти в Кан: „ Екипът на Доналд би трябвало да изчака да гледа кино лентата, преди да стартират да ни съдят.

„ Не е нужно да мисля, че това е филм, който той няма да хареса... Мисля, че ще бъде сюрпризиран. “

Премиерата на The Apprentice на френския кино фестивал в понеделник пристигна, до момента в който господин Тръмп е съден в Манхатън. Той отхвърля да е фалшифицирал бизнес записи, с цел да прикрие заплащане на порнозвездата Сторми Даниелс и каквито и да било полови контакти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР