Започна монтирането на новите 168 прожектора над стадион Ивайло“. Върху

...
Започна монтирането на новите 168 прожектора над стадион Ивайло“. Върху
Коментари Харесай

Монтират нови прожектори над стадион „Ивайло“ в Търново

Започна монтирането на новите 168 прожектора над стадион „ Ивайло “. Върху всеки от четирите стълба ще бъдат сложени по 42 осветителни тела, които са енергоспестяващи. Дейностите съставляват втори стадий от главния ремонт на осветлението на спортния комплекс, като ще бъдат сменени и ел-таблата. Прожекторите ще бъдат захранвани симетрично от две трафомашини, които също ще са с ново съоръжение.

Реконструкцията на осветлението на стадион „ Ивайло “ е финансирана от Министерството на младежта и спорта и е резултат от градивни диалози, извършени сред кмета на старопрестолния град Даниел Панов и спортния министър Красен Кралев. Изпълнител на дейностите е компания „ ХИТ “ ООД, която завоюва оповестената от министерството социална поръчка.

По време на първия стадий от работата бяха отстранени досегашната апаратура и останалото остаряло съоръжение, корозирало покритие на мачтите, а стълбовете бяха боядисани с два пласта нова багра. Още при предварителните инспекции се оказа, че положението им е доста положително. Не бяха установени недостатъци нито по метала, нито по връзките сред обособените градивни детайли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР