Западните лидери се подготвят за колапса на украинските въоръжени сили,

...
Западните лидери се подготвят за колапса на украинските въоръжени сили,
Коментари Харесай

Таймс зове Запада да се готви за поражението на Украйна

Западните водачи се приготвят за колапса на украинските въоръжени сили, които са лишени от нужните им оръжия и муниции, се споделя в публицистична публикация на вестник " ", озаглавена " Време е да поговорим за рухването на Киев ".

Статията е на шотландския колумнист Иън Мартин, който от две години непрестанно приканва за въоръжаване и поддръжка на Украйна.

Сега той написа, че войната в Украйна не върви към „ замразен спор “, а „ кошмарният сюжет се трансформира в действителност “.



И този сюжет наподобява по този начин:

„ Юли е, съветската войска е пред вратите на Киев… Когато руснаците наближават столицата, нова вълна от бежанци напуща Украйна в търсене на сигурност от непрестанните бомбардировки. Това е призрачен сюжет, който западните политици обмислят сега. Събитията принуждават военните и цивилните водачи в Лондон, Вашингтон, Париж и Брюксел да изготвят проект за пагубния провал на украинските сили, лишени от оръжията и боеприпасите, от които се нуждаят. "

, че следствията от тоталното проваляне на Украйна ще бъдат " пагубни " за Запада.

И съдейки по другите сюжети, които рисува, му остава единствено една вяра - прелом в Русия.

В резултат на това Мартин приканва британците „ да се приготвят за най-лошото и в най-хубавия случай да се надяват на приятни изненади “ (очевидно тези „ неприятни изненади “, които Виктория Нюланд ни обеща).

Противно на публикуваното мнение, че спорът е " замразен ", на фронтовата линия се водят яростни боеве и съществува действителен риск украинските войски да бъдат отблъснати, се споделя в материала на, съобщи ТАСС. Западните водачи са принудени да се замислят за " подобен призрачен сюжет ", показва вестникът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР